Feed-X 3m draad enkel

56,00

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Met de Feed-X 3m draad enkeldraads systeem kunnen je paarden op een door jou gekozen moment zelf naar hun voer gaan. Zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn. Ideaal in combinatie met de Feed-X Gate-Timers.
SKU G11 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Feed-X 3m draad enkel

De Feed-X 3m draad enkel is een enkeldraads systeem. Ideaal lijkt het ons wanneer je van te voren alles kan klaarzetten en je paarden zelf op een door jou gekozen moment naar hun voer kunnen gaan. Zonder dat je zelf aanwezig bent. De Feed-X 3 m draad enkel is een katrol systeem wat je goed kan combineren met de Feed-X gate-timers van 6 of 12 uur. Inhoud van dit product bestaat uit een blok met gewicht, montageschroef, isolatiehuls en afstandhouder, een paalklem, een poortgreep en natuurlijk de gebruiksaanwijzing. De timer zelf dien je los er bij te bestellen.

Waarom dit automatische systeem?

  • Minder stress, meer vrijheid – garandeert iedere dag zelfde voertijden voor je paarden dankzij automatisch systeem
  • Mechanische timer – net zo gebruiksvriendelijk als een eierwekker, geen extra stroom aansluiting of batterij nodig
  • Tevreden paarden, ontspannen ruiters – zorg één keer per dag voor de paarden en laat alles automatisch doen

Feed-X systeem handleidingen

Hieronder vind je de handleidingen voor de verschillende Feed-X systemen. Klik op de juiste handleiding en deze zal downloaden naar je computer.

Het Feed-X systeem in werking

 

Extra informatie

Merk

Feed-X

Optie

Set met GT12 timer, Set met GT6 timer

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.