Actie!

Fir Tech healing deken (TP)

187,95 95,00

Als u dit product koopt, zult u 95 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 95 Punten verdienen!
Wissen

Administratiekosten *

Voor het testen van producten uit ons testcentrum berekenen wij € 10,00 administratiekosten.

+ 10,00
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 274231-1 Categorie:

Fir Tech healing deken (TP)

Fir Tech healing deken (TP) is een testdeken. Atorka biedt sinds kort deze deken aan om een week te testen. Het kan zijn dat je een nieuwe deken ontvangt, maar het kan ook een showmodel zijn. Deze deken is precies hetzelfde als de ‘echte’ deken. De Fir Tech testdeken heeft een voering van geweven keramische deeltjes, deze deeltjes zorgen voor sneller herstel en opwarming van de spiergroepen. Echter ook het geweldige Synthermax Fibrefill is verwerkt in deze healing deken. De deken kan gebruikt worden tijdens het transport van je paard, op de heenreis warmt de deken je paard als het ware op. Op de terugweg voorkomt de deken dat je paard te snel afkoelt.

Advies

Wij adviseren een opbouw vanaf een half tot een heel uur uur de eerste keer en dan rustig opbouwen. Langer dan 3 uur is niet noodzakelijk, maar het kan geen kwaad. Bij warm weer niet gebruiken, het is niet de bedoeling dat je paard gaat zweten.

De FIR-Tech deken kan het hele jaar door gebruikt worden, preventief voor het behoud van soepele spieren, bijvoorbeeld tijdens transport. Maar ook als er blessures zijn ontstaan gebruik je deze deken. Raadpleeg altijd de dierenarts als de problemen blijven.

Reviews

Mieke van Herwijnen en Toke van Branteghem zijn zeer tevreden over dit product, met name ook voor het wachten tussen de verschillende proeven is de deken erg fijn. Maar ook tijdens transport staan de paarden onder de Fir Tech dekens. En bij hele koude dagen wordt de deken op stal gebruikt.

FIR

FIR staat voor Far Infrared Rays. Dat wil zeggen; de keramische deeltjes in de stof weerkaatsen lichaamswarmte als infrarode golf wat zorgt voor een betere doorbloeding en dus een beter herstel na inspanning.

Andere Fir Tech producten

Wij leveren ook de Fir Tech Healing zadeldekken, uitrijdekens en stapmolen dekens. Kijk op de speciale pagina voor Fir Tech producten.

Bekijk hier het filmpje van Toke en Skrym en de Catago dekens.

Blog

Lissie van der Kruk testte voor ons al eens de hoofdstel onderlegger. Wil je lezen wat de resultaten zijn van haar test? Lees dan haar blog.

Atorka Testcentrum

Lissie van der Kruk H3 Massage

 

Deze deken is één van de producten uit ons testcentrum. Wil je de deken eerst testen alvorens tot aankoop over te gaan? Dat is een optie die wij bieden, lees meer hierover op de Atorka Testcentrum pagina.

Maten

, ,

Merk

Catago

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top