Fir Tech healing deken

187,95

Wissen
SKU: 274231 Categorieën: ,

Beschrijving

Fir Tech healing deken

Fir Tech healing deken heeft een voering van geweven keramische deeltjes, deze deeltjes zorgen voor sneller herstel en opwarming van de spiergroepen. Echter ook het geweldige Synthermax Fibrefill is verwerkt in deze healing deken. De deken kan gebruikt worden tijdens het transport van je paard, op de heenreis warmt de deken je paard als het ware op. Op de terugweg voorkomt de deken dat je paard te snel afkoelt.

Advies

Wij adviseren een opbouw vanaf een half tot een heel uur uur de eerste keer en dan rustig opbouwen. Langer dan 3 uur is niet noodzakelijk, maar kan geen kwaad. Bij warm weer niet gebruiken, het is niet de bedoeling dat je paard gaat zweten.

De FIR-Tech deken kan het hele jaar door gebruikt worden, preventief voor het behoud van soepele spieren, bijvoorbeeld tijdens transport. Maar ook als er blessures zijn ontstaan gebruik je deze deken. Raadpleeg altijd de dierenarts als er problemen blijven.

Reviews

Mieke van Herwijnen en Toke van Branteghem zijn zeer tevreden over dit product, met name ook voor het wachten tussen de verschillende proeven is de deken erg fijn. Maar ook tijdens transport en bij hele koude dagen wordt de deken ook in de stal gebruikt.

FIR

FIR staat voor Far Infrared Rays. dat wil zeggen; de keramische deeltjes in de stof weerkaatsen lichaamswarmte als infrarode golf wat zorgt voor een betere doorbloeding en dus een beter herstel na inspanning.

Kleuren

Deze deken is in de kleuren zwart, roze en turquoise leverbaar. Echter in de maat 175 cm is deze deken nog in roze en turquois op voorraad. Heb jij een andere maat nodig? Neem dan even contact op met ons, deze kleuren zijn niet meer in alle maten leverbaar. Ons telefoonnummer is 0348 446168

Andere Fir Tech producten

Wij leveren ook de Fir Tech Healing zadeldekken, uitrijdekens en stapmolen dekens. Kijk op de speciale pagina voor Fir Tech producten.

Bekijk hier het filmpje van Toke en Skrym en de Catago dekens.

 

Extra informatie

Maten

, , , ,

Merk

Catago

Kleur

, ,

Andere suggesties…