Fir Tech Healing uitrijdeken

98,00

Als u dit product koopt, zult u 98 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 98 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
SKU: 49873001 Categorieën: ,

Fir Tech Healing uitrijdeken

Fir Tech Healing uitrijdeken biedt meer comfort aan je paard of pony. Deze deken is gemaakt van het  bekende Fir Tech materiaal, een stof voorzien van keramische deeltjes in combinatie met Syntermax-vezelvulling. Dit materiaal verwarmt de spieren en pezen van je paard. Dus ideaal om op je paard te leggen als je aan het opwarmen bent, maar ook tijdens de cooling down. Door het gebruik van deze deken koelt je paard niet te snel af. Je voorkomt blessures bijvoorbeeld. Daarnaast heeft deze deken een goede pasvorm.

Maten

Wij leveren deze deken in de maten pony, cob en full. Waarbij we opmerken dat cob size standaard op voorraad is. De andere maten zijn met een dag of 7 leverbaar.

Advies

Wij adviseren een opbouw vanaf een half tot een heel uur uur de eerste keer en dan rustig opbouwen. Langer dan 3 uur is niet noodzakelijk, maar kan geen kwaad. Bij warm weer niet gebruiken, het is niet de bedoeling dat je paard gaat zweten.

De FIR-Tech deken kan het hele jaar door gebruikt worden, preventief voor het behoud van soepele spieren, bijvoorbeeld tijdens transport. Maar ook als er blessures zijn ontstaan gebruik je deze deken. Raadpleeg altijd de dierenarts als er problemen blijven.

Maten

, ,

Merk

Catago

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.