Fir Tech Healing stapmolendeken

173,00

Als u dit product koopt, zult u 173 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 173 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 49862001 Categorieën: , ,

Fir Tech Healing stapmolendeken

Fir Tech Healing stapmolendeken biedt meer comfort aan je paard of pony. Deze deken is gemaakt van het  bekende Fir Tech materiaal, een stof voorzien van keramische deeltjes in combinatie met Syntermax-vezelvulling. Dit materiaal verwarmt de spieren en pezen van je paard. Dus ideaal om te paard op te warmen bijvoorbeeld wanneer hij paard in de stapmolen of in de aquatraining staat. Daarnaast heeft deze deken een goede pasvorm, is voorzien vna afneembare kruissingels en extra gevoerd op de borst. Comfortabeler kun je het bijna niet krijgen.

Maten

De Fir Tech stapmolen deken is leverbaar in de maten 165 t/m 215 cm.

Advies

Wij adviseren een opbouw vanaf een half tot een heel uur uur de eerste keer en dan rustig opbouwen. Langer dan 3 uur is niet noodzakelijk, maar kan geen kwaad. Bij warm weer niet gebruiken, het is niet de bedoeling dat je paard gaat zweten.

De FIR-Tech deken kan het hele jaar door gebruikt worden, preventief voor het behoud van soepele spieren, bijvoorbeeld tijdens transport. Maar ook als er blessures zijn ontstaan gebruik je deze deken. Raadpleeg altijd de dierenarts als er problemen blijven.

Herstel

Catago Fir Tech Healing dekens bevorderen de bloedcirculatie en dragen bij aan een vlotter herstel van bijvoorbeeld spieren en pezen.

Atorka Klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over deken of een ander product, neem gerust contact met ons op? Van maandag t/m zaterdag is de Atorka klantenservice bereikbaar via mail klantenservice@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Maten

, , , , ,

Merk

Catago

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.