Fir Tech Healing stapmolendeken

172,95

Als u dit product koopt, zult u 173 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 173 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
SKU: 49862001 Categorieën: , ,

Fir Tech Healing stapmolendeken

Fir Tech Healing stapmolendeken biedt meer comfort aan je paard of pony. Deze deken is gemaakt van het  bekende Fir Tech materiaal, een stof voorzien van keramische deeltjes in combinatie met Syntermax-vezelvulling. Dit materiaal verwarmt de spieren en pezen van je paard. Dus ideaal om te paard op te warmen bijvoorbeeld wanneer hij paard in de stapmolen of in de aquatraining staat. Daarnaast heeft deze deken een goede pasvorm, is voorzien vna afneembare kruissingels en extra gevoerd op de borst. Comfortabeler kun je het bijna niet krijgen.

Maten

Wij leveren deze deken in de maten 185, 195 en 205 cm. Waarbij we opmerken dat 185 cm standaard op voorraad is. De andere maten zijn met een dag of 7 leverbaar.

Advies

Wij adviseren een opbouw vanaf een half tot een heel uur uur de eerste keer en dan rustig opbouwen. Langer dan 3 uur is niet noodzakelijk, maar kan geen kwaad. Bij warm weer niet gebruiken, het is niet de bedoeling dat je paard gaat zweten.

De FIR-Tech deken kan het hele jaar door gebruikt worden, preventief voor het behoud van soepele spieren, bijvoorbeeld tijdens transport. Maar ook als er blessures zijn ontstaan gebruik je deze deken. Raadpleeg altijd de dierenarts als er problemen blijven.

Herstel

Catago Fir Tech Healing dekens bevorderen de bloedcirculatie en dragen bij aan een vlotter herstel van bijvoorbeeld spieren en pezen.

Maten

, ,

Merk

Catago

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.