Fir Tech Zadeldek

65,00

Als u dit product koopt, zult u 65 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 65 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Fir Tech Zadeldek

Fir Tech Zadeldek passend onder je IJslander zadel. Het Catago FIR-Tech Healing zadeldek gemaakt van Synthermax fibrefill met in de voering geweven keramische deeltjes die een geweldig effect geven aan je paard. Het speciaal ontwikkelde keramische materiaal zet de lichaamswarmte van het paard om en weerspiegelt deze, terwijl elektromagnetische infrarode warmtestraling het weefsel binnendringt en de bloedvaten vergroot. Het resultaat is een toename van de soepelheid van de rugspieren en ruimere bewegingen voor het paard.

Modellen

Er zijn inmiddels 3 verschillende modellen. Op de eerste plaats het zadeldek in het traditionele grote model. Nieuw zijn echter de zadeldekjes in zadelvorm en de zadeldekjes voorzien van antislip laag.

Kleur

Naast de kleur zwart is dit zadelvormige dekje ook in grijs verkrijgbaar. Een limited edition, helaas geldt hiervoor op=op.

Dekens

Naast zadeldekjes zijn er ook verschillende dekens. Stapmolen dekens, uitrijdekens maar ook staldekens. Dit laatste model wordt veel gebruikt op de trailer als je onderweg bent naar de training. Maar ook als je terug komt, dan koelt je paard minder snel af en voorkom je blessures.

Review

Tara van den Eede: “Het zadeldekje vind ik trouwens super goed. Ik gebruik het bij één van de jonge paarden die een wat moeilijkere bouw heeft en die is veel losser wanneer ik het zadeldekje gebruik”

Vragen

Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op.

Kleur

,

Merk

Catago

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.