Westeind Elegant

1.495,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Gebruikt IJslanderzadel Westeind Elegant

Het gebruikte IJslanderzadel Westeind Elegant is een close contact zadel. Het zadel wat wij hier te koop aanbieden is bijna als nieuw. Heel kort gebruikt daar het was niet geschikt bleek voor het paard waar het voor gekocht is.

Zadel specificaties

  • Maat 17,5 inch
  • Kleur zwart
  • Xchange systeem waardoor je dus gebruik kunt maken van veel verschillende maten
  • Kussens met foam vulling
  • Singelstoten: v-systeem
  • Kniewrongen zijn medium lang

Nieuwprijs van dit zadel is € 1795,00 nu te koop voor € 1395,00

X-change kopijzer in IJslander zadels

Een kopijzer maakt onderdeel uit van de boom van het zadel. Ook wordt dit onderdeel wel aangeduid met de Engelse woorden gulletplate of headplate. Je vindt een kopijzer dus binnenin het zadel en wordt aan de voorkant aangebracht. Het kopijzer is bepalend voor de breedte van het zadel. Vaak heeft ieder zadel merk een eigen kopijzer. Echter soms kan een model kopijzer ook voor andere merken gebruikt worden.

Zadelspasconsult

Ben je op zoek naar een ander IJslander zadel en benieuwd hoe wij werken? Wij leggen het uit op de pagina over het zadelspasconsult.

Contact

Wil je meer weten over dit zadel of een zadel afspraak maken? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze gediplomeerde zadelmaker / zadelpasser, zijn nummer is 06 287 13 577. Of stuur hem een mailtje hans@atorka.nl is zijn email adres.

Lees meer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.