Gebruikte Westeind Allround 17 inch

750,00

Het bruine zadel is een Westeind Allround, 17″ uitgevoerd in twee kleuren bruin Het zadel heeft lange kniewrongen voor optimale ondersteuning en heeft een mono zweetblad.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Categorieën: , Tag:

Gebruikte Westeind Allround 17 inch

Gebruikte Westeind Allround 17 inch. Uitgevoerd in twee kleuren bruin. Het zadel heeft lange kniewrongen voor optimale ondersteuning. De Westeind heeft een mono zweetblad.
De boom van het zadel is flexibel. Het tweedehands zadel heeft een verwisselbaar kopijzer en is er in zes maten. Wij kunnen het kopijzer voor u wisselen. Alle modellen hebben een brede kamer, daardoor heeft de rug van het paard de optimale vrijheid. De binnenkant van het zadel bestaat uit drie unieke lagen latex. Het is materiaal is zacht toch stabiel, dit verzekerd de comfort voor je paard zonder dat het zadel vorm verliest. De singelstoten zijn in een V-systeem.

Controle van gebruikt zadel

Alle gebruikte zadels die wij aanbieden zijn gecontroleerd op gebreken door onze gediplomeerde zadelmaker Hans van Dijk. Naast de algemene conditie van het zadel controleert hij de boom van het zadel, de aanhechting / stiksels van de singelstoten en de vulling van de kussens van het zadel.

Advies en Tips bij de aanschaf van een zadel

Waar let je op als je een zadel gaat aanschaffen. Hans van Dijk de zadelpasser en zadelmaker van Atorka Ruitersport heeft wat tips op papier gezet.

Meer tips lezen? Lees dan onze blog.

Gebruikte Westeind Allround 17 inch passen

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Translate »
Scroll naar top