Actie!

Graaskorf Muzzle Air

22,95

Graaskorf Muzzle Air, ook wel grasmasker genoemd. Iedereen heeft een andere benaming. Deze graaskorf heeft een rechthoekige uitsparing waardoor er aanzienlijk minder gras gegeten kan worden. Maar door de extra ruimte rondom de neus is deze graaskorf extra luchtig, en er kan wel normaal gedronken worden.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 28501201 Categorieën: , Tags: , ,

Graaskorf Muzzle Air

Graaskorf Muzzle Air, ook wel graasmasker genoemd. Iedereen heeft een andere benaming. Deze graaskorf heeft een rechthoekige uitsparing waardoor er aanzienlijk minder gras gegeten kan worden. Maar door de extra ruimte rondom de neus is deze graaskorf extra luchtig, en er kan wel normaal gedronken worden. Graaskorven zijn een hulpmiddel om bijvoorbeeld overgewicht en hoefbevangenheid te voorkomen c.q. tegen te gaan. Afhankelijk van het type korf kan de grasopname gereduceerd worden met zo’n 30 – 40%.

Maten

S = pony  |  M = cob  |  L = full

Rustig eten

Naast de graaskorven zijn ook hooinetten en slowfeeders een mogelijkheid om je paard langzamer te laten eten. De slowfeeders en hooinetten gebruik je op stal en in de paddock bijvoorbeeld, de graaskorf in het weiland. Ideaal om bijvoorbeeld hoefproblemen te voorkomen, of voor paarden die snel wat aan de zware kant zijn.

Blogs graaskorf en slowfeeder

Wil je meer weten over het gebruik van een graaskorf / graasmasker? Wij schreven een blog over de voor- en nadelen van een graaskorf / graasmasker. Ook schreven wij over het gebruik van slowfeeders, ook dit is een mooi product om je paard wat langzamer te laten eten.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft. Harry’s Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het streven is om iedereen altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, ,

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top