Graaskorf Muzzle Air

24,95

Deze graaskorf heeft uitsparingen waardoor er aanzienlijk minder gras gegeten kan worden gegeten, maar wel normaal gedronken kan worden.

Als u dit product koopt, zult u 25 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 25 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 28501201 Categorieën: , Tags: ,

Graaskorf Muzzle Air

Graaskorf Muzzle Air, ook wel grasmasker genoemd. Iedereen heeft een andere benaming. Deze graaskorf heeft een rechthoekige uitsparing waardoor er aanzienlijk minder gras gegeten kan worden. Maar door de extra ruimte rondom de neus is deze graaskorf extra luchtig , maar wel normaal gedronken kan worden. Graaskorven zijn een hulpmiddel om bijvoorbeeld overgewicht en hoefbevangenheid te voorkomen c.q. tegen te gaan. Afhankelijk van het type korf kan de grasopname gereduceerd worden met zo’n 30 – 40%.

Contact

Heeft je paard een grasmasker nodig omdat hij niet te veel gras binnen moet krijgen? Door het gebruik hiervan kan je paard wel in de kudde blijven. Hierdoor kan het toch lekker spelen met andere paarden. Je hoeft hem niet apart te zetten, wat gunstig is want contact is belangrijk voor paarden!

Gebruik

Soms horen wij dat paarden even een poosje duidelijk ontevreden zijn over een graaskorf. Ze eten niet of staan, net als ons eigen paard, een paar uurtjes min of meer beledigd te kijken. Echter het gros van de paarden is vindingrijk genoeg en gaat na verloop van tijd eten met het masker. Hoe je een graaskorf goed passend krijgt vind je in onze blog.

Voor- en nadelen op een rij

Daarnaast schreven wij een blog over graaskorven en zetten de voor- en nadelen op een rij. Met tips van o.a. dierenarts Anneke Hallebeek.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Maten

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top