Groene Leem Wond pasta

37,95

SKU: 79405 Categorieën: ,

Beschrijving

Groene Leem Wond pasta

Groene Os Wond pasta is een crème voor de verzorging van de overprikkelde huid.
De groene klei zuivert de wond; het bindt zich aan het vuil dat in de wond is gekomen en werkt als een soort trekzalf. Groene Leem Wond(er)pasta helpt de vorming van wild vlees en littekenweefsel te minimaliseren. Doordat de pasta een beschermende en ademende laag vormt, is het zeer goed te gebruiken in het vliegenseizoen. Het kan ook worden toegepast ter verzachting bij insectenbeten.
Inhoud 400 gram

Samenstelling

Illite (groene klei), Aqua (water), Calendula officinalis (goudsbloem), Glycerin (glycerine), D-Alpha Tocopherol (natuurlijke vitamine E-olie), Persea gratissima (avocado-olie), Buxus chinensis (jojobaolie), Triticum vulgare (tarwekiemolie), Beta-carotene (wortelolie), Natriumbenzoaat, Aloë barbadensis (aloë vera), Lavendula officinalis (lavendelolie), Mel (honing), Propolis cera (propolis), Melia azudirachta (neemolie), Echinacea purpurea (rode zonnehoed).

Eigenschappen

Groene Leem Wond(er)pasta is een zeer krachtige pasta die helpt om een geïrriteerde huid te herstellen en te verzachten. Groene klei en aloë vera helpen zwellingen te voorkomen.
Ontstekingen kunnen ontstaan doordat een wond te snel dicht gaat, waardoor het vuil ingesloten wordt. Om dit te voorkomen vormt Groene Leem Wond(er)pasta een ademende en beschermende laag waardoor nieuw vuil en bacteriën geen kans krijgen de wond te besmetten.

Gebruiksaanwijzing

1 tot 2 maal daags ruim aanbrengen; de oude laag niet verwijderen. Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Interacties en contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten.

Bijzonderheden

Bij het ruim aanbrengen vormt Groene Leem Wond(er)pasta een ademende laag op de aangedane huid. Deze ingedroogde oude kleilaag hoeft niet verwijderd te worden; dagelijks over de gedroogde lagen bijsmeren volstaat. De lagen blijven ademen en beschermen tegelijkertijd de huid tegen invloeden van buitenaf.