Halster Animalbeads Kerst

20,00

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Halster Animalbeads Kerst is weer zo’n leuk en nieuw samenwerkingsproject van Atorka x Animalbeads. Dit mooie rode kwaliteitshalster van Waldhausen hebben wij voorzien van een prachtig gedetailleerde applicatie van kralen met de IJslandse vlag en kerstdetails.
SKU ANM-KE Categorieën: , , , , Tags: , ,

Beschrijving

Halster Animalbeads Kerst

Halster Animalbeads Kerst is weer zo’n leuk en nieuw samenwerkingsproject van Atorka x Animalbeads.

Dit mooie rode kwaliteitshalster van Waldhausen hebben wij voorzien van een prachtig gedetailleerde applicatie van kralen met de IJslandse vlag en kerstdetails.

Het perfecte Kerstcadeau voor de IJslanderliefhebber! Bovendien gun je jouw IJslander toch dit geweldige halster voor tijdens de Kerstdagen?

Bestel snel want dit halster is in beperkte oplage leverbaar! Uiteraard is er een bijbehorend halstertouw bij te bestellen.

Animalbeads is een klein bedrijfje opgezet door Maud. Maud is 19 jaar en is in 2021 begonnen met het maken van unieke en gepersonaliseerde ontwerpen van halsters met kralen.

Wij van Atorka zijn altijd op zoek en blij met kleine en creatieve ondernemers en zijn dan ook trots op deze samenwerking!
Je kan van ons zeker meer samenwerkingsproducten tegemoet zien, denk aan Moederdag, Valentijnsdag, Pink Ribbon, Dierendag en…..?

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.