Halster Esperia

15,95

Halster Esperia in de kleuren van de Nederlandse en tevens de IJslandse vlag. Op is helaas op!

Als u dit product koopt, zult u 16 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 16 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 5042145 Categorieën: , , Tag:

Halster Esperia

Halster Esperia in de kleuren van de Nederlandse en tevens de IJslandse vlag. Een mooi halster, zacht onderlegd bij het kopstuk, de zijkanten en de bovenkant van de neus. Verstelbaar bij het kopstuk en onder de neus. Het halster heeft stevig, mat zilverkleurig beslag. 

Halstertouw

Op zoek naar een bijpassend halstertouw voor bij het halster Esperia? Kijk dan eens naar dit halstertouw in dezelfde kleuren! Ook Catago en Harry’s Horse leveren mooie sterke halstertouwen voor bij onze halsters.

Ander halster

Zoek je een ander rood/wit/blauw halster? Kijk dan eens naar het rood – wit- blauwe halster van Tölthester of halsterset Island van Topreiter.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

 

Maten

, ,

Merk

Elt

Scroll naar top