Handschoenen fleece waterdicht

15,95

Deze handschoenen fleece waterdicht zijn heerlijke paardrijhandschoenen. Ze zitten lekker en zorgen ervoor dat je handen tijdens het rijden lekker warm blijven.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 38600055 Categorieën: , Tags: , ,

Handschoenen fleece waterdicht

Een fijne handschoen van fleece die toch waterdicht en ademend is. Waterproof, met versteviging bij de rijvingers en een lang elastisch boord. Harry’s Horse heeft overal aangedacht. En de prijs is ook nog leuk. De handschoen valt ruim, zo is onze ervaring.

Materiaal handschoenen

80% polyester 20% PU anti-pilling micro fleece 280 gr/m2 laminated 5000mm
waterproof & MVP 2000 gr/m2 & ademend

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het streven is om iedereen altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , ,

Merk

Harry's Horse

Andere suggesties…

Scroll naar top