Handschoenen fleece waterdicht

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Deze handschoenen fleece waterdicht zijn heerlijke paardrijhandschoenen. Ze zitten lekker en zorgen ervoor dat je handen tijdens het rijden lekker warm blijven.

Beschrijving

Handschoenen fleece waterdicht

Een fijne handschoen van fleece die toch waterdicht en ademend is. Waterproof, met versteviging bij de rijvingers en een lang elastisch boord. Harry’s Horse heeft overal aangedacht. En de prijs is ook nog leuk. De handschoen valt ruim, zo is onze ervaring.

Deze handschoenen zijn momenteel niet leverbaar, wij verwijzen je graag naar onze handschoenen pagina.

Materiaal handschoenen

80% polyester 20% PU anti-pilling micro fleece 280 gr/m2 laminated 5000mm
waterproof & MVP 2000 gr/m2 & ademend

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Maten

, , , ,

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten