Happy Skin First Aid Kit

100,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Happy Skin First Aid Kit is onmisbaar voor eigenaren met een paard die last heeft van zomereczeem. Deze kit bestaat uit 3 inmiddels overbekende producten van Greenvalley, namelijk de Happy Skin Huidgel, 1 liter Happy Skin Huidspray (verzorgend en vliegjes-werend) en 1 kilo Happy Belly Solid.

Beschrijving

Happy Skin First Aid Kit

Happy Skin First Aid Kit is onmisbaar voor eigenaren met een paard die last heeft van zomereczeem.
Deze kit bestaat uit 3 inmiddels overbekende producten van Greenvalley, namelijk de Happy Skin Huidgel, 1 liter Happy Skin Huidspray (verzorgend en vliegjes-werend) en 1 kilo Happy Belly Solid.

Happy Skin Huidgel

De Happy Skin huidgel is ontwikkeld voor de genezing van wondjes / wonden bij paarden en pony’s. Happy Skin huidgel helpt om wonden sneller te herstellen. Wonden overal op je paard, veroorzaakt door een ander paard bijvoorbeeld, of door iets onhandigs op het land of in de paddock. Deze huidgel is een soort pleister op de wond. Een slim product wat zorgt dat er snel een laagje op een wond komt, de slechte bacteriën geen kans maken en de goede bacteriën direct aan het werk kunnen. Hierdoor voorkom je pus én stinkende wonden. Ook inzetbaar bij paarden die wondjes hebben door jeuk / zomereczeem. Een multifunctionele gel dus die niet mag ontbreken in je stalapotheek.

Happy Skin Huidspray

Happy Skin Huidspray, een spray op natuurlijke basis voor paarden en pony’s met zomereczeem. Het ondersteunt het herstel van de geprikkelde huid en maakt het paard door de geur minder aantrekkelijk voor insecten. Hierdoor vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten) die zomereczeem veroorzaken en de huidspray helpt bij herstel van de wondjes.

Happy Belly Solid

Happy Belly Solid is een supplement voor paarden en pony’s dat een positieve invloed heeft op het maagdarmstelsel. Het bevat gecoat calciumbutyraat wat een bewezen effect heeft op de gezondheid van de darmen. Het kan worden toegepast bij te dunne mest, chronische darmproblemen en vormen van lichte koliek. Daarnaast is het een goede ondersteuning bij de behandeling van huidklachten met Happy Skin huidspray (voorheen Happy Skin Zomereczeemspray). Happy Belly Solid zorgt voor een betere darmwerking waardoor je paard een optimaal immuunsysteem krijgt. Goed immuunsysteem = minder heftige allergische reacties.

Blog en advies

Wij hebben inmiddels diverse blogs gepubliceerd over het gebruik van Happy Skin producten. Hier in het kort wat ons advies is bij paarden met zomereczeem:

  • Zorg voor een gezonde darm, geef Happy Belly Solid door het voer
  • Regelmatig je paard behandelen met de Happy Skin Huidspray, het weert knutten en verzorgt eventuele wondjes
  • Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan gebruik je de Happy Skin Huidgel
  • Bij grote insecten druk ga je de Happy Skin Buzz Off inzetten

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Extra informatie

Merk

Greenvalley

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.