Happy Skin Repellent Spray

34,00150,00

De Happy Skin Repellent Spray is een natuurlijke preventieve behandeling voor paarden en pony’s die jeuk krijgen veroorzaakt door muggen en andere insecten. De Repellent Spray houdt insecten op afstand waardoor de kans op beten en daardoor jeuk wordt beperkt. En is ook inzetbaar in de strijd tegen teken!

Als u dit product koopt, zult u 34-150 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 34-150 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tags: , ,

Happy Skin Repellent Spray

De Happy Skin Repellent spray is een natuurlijke preventieve behandeling voor paarden en pony’s die last hebben van jeuk veroorzaakt door muggen en andere insecten. De Repellent houdt insecten op afstand waardoor de kans op beten en daardoor jeuk zal worden beperkt. Happy Skin Repellent Spray heeft als basis monoglyceriden uit kokosvetzuren en geeft meer en langer bescherming dan DEET. Spray het paard twee keer per week volledig in, bij voorkeur op vaste dagen in de week. Herhaal de behandeling na stortregen.

Hoe werkt de Happy Skin Repellent spray?

De Happy Skin Repellent Spray is een product op natuurlijke basis, het voorkomt dat paarden gestoken of gebeten worden door diverse insecten zoals muggen en knutten. Hierdoor wordt zomereczeem voorkómen bij paarden die gevoelig voor het speeksel van de culicoïdes muggen. De Repellent Spray werkt optimaal in combinatie met Happy Skin Zomereczeem Spray. Grote verschil tussen beide producten is dat Zomereczeem spray vooral knutten werend is én verzorgend werkt. De Repellent houdt meer soorten muggen en insecten op een afstand, maar is niet verzorgend.

Happy Skin Repellent Spray tegen teken

De actieve stoffen blijken ook effectief in het weren van teken. Uit onderzoek blijkt een repellent werking tegen drie typen teken:

  • Ixodes ricinus = schapeteek, de meest voorkomende teek in Nederland bij dieren en mensen.
  • Rhipicephalus sanguineus = hondenteek, de meest wijd verspreide teek wereldwijd.
  • Amblyomma americanum = teek in Noord -Amerika, actief bij mensen en dieren.

Op basis van bovengenoemde mag worden verwacht dat de actieve stoffen ook werkzaam zijn tegen andere typen teken. Het werkingsmechanisme is dat teken bij contact met de huid waarop Repellent Spray is aangebracht dit zo onaangenaam vinden, dat ze zich laten vallen. Meer hierover vind je in deze blog.

Gebruiksaanwijzing Repellent spray

Behandel je paard door het gehele lichaam twee keer per week in te sprayen. Kies hiervoor vaste dagen is ons advies. Vermijd contact met wondjes, ogen en slijmvliezen. Volledig betekent het gehele paard in sprayen; staart, manen, benen, uier, koker, flanken, boeg en hoofd. Gebruik voor het hoofd eventueel een spons zodat het niet in de ogen kan komen.

  • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen;
  • Herhaal de behandeling na regen;
  • Goed schudden voor gebruik;
  • Bewaren op kamertemperatuur;
  • Bij overgevoeligheid de behandeling stoppen.

Samenstelling

Geselecteerde vetzuren en monoglyceriden afkomstig van kokosolie, emulgatoren (E432, E433), propyleenglycol en pepermuntolie.

Blog en advies

Wij hebben inmiddels diverse blogs gepubliceerd over het gebruik van Happy Skin producten. Hier in het kort wat ons advies is bij paarden met zomereczeem:

* Happy Skin Repellent, 2 x per week hele paard in sprayen, dit voorkomt dat diverse soorten muggen in de buurt van je paard komen;
(de Repellent is niet geschikt om op wondjes te gebruiken)

* Dagelijks gevoelige plekjes behandelen met de Zomereczeem Spray, weert knutten en verzorgt eventuele wondjes;
* Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan gebruik je de wondgel.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Greenvalley

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top