Harry’s Horse EquiTights Competition

89,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Harry’s Horse EquiTights Competition is een fijne rijlegging voor de wedstrijden.    

Beschrijving

Harry’s Horse EquiTights Competition

Harry’s Horse EquiTights Competition  is een fijne, witte rijlegging voor de wedstrijden. De Harry’s Horse EquiTights Competition is gemaakt van zeer comfortabele stof met veel stretch. Het is een zogenaamd pull-up model, dus zonder sluiting, maar voorzien van een prettige hoge tailleband. Op de voorzijde van de rijlegging zitten 2 zakjes met ritssluiting. Het zitvlak is voorzien van siliconen wat loopt tot en met de knie. Kortom: super fijne rijglegging voor een super prijs! En wat ook erg belangrijk is, het materiaal schijnt niet door en is licht corrigerend.

Materiaal: 68% Nylon / 32% spandex
Type: rijlegging met hoge tailleband
Full seat silicone

Pasvorm Harry’s Horse EquiTights Competition

Dayenne heeft deze rijlegging gepast en maakte daarover deze video. En grappige bevinding in onlangs in de winkel, klant past deze broek en de Hrimnir broek.. Denk je wat, is de Harry’s Horse rijlegging niet doorschijnend en de Hrimnir wel.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”.  Harry’s Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het streven is om iedereen altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

Extra informatie

Broek maat

36, 38, 40, 42, 44

Merk

Harry's Horse

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.