Paardrijhandschoen Domy Mesh Suede

14,95

De Harry’s Horse Paardrijhandschoen Domy Mesh Suede is stijlvol en praktisch. Bovendien zorgt de elastische inzet op belangrijke punten voor een optimale bewegingsvrijheid.

Als u dit product koopt, zult u 15 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 15 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 38800170 Categorieën: ,

De Paardrijhandschoen Domy Mesh Suede is stijlvol en praktisch. Bovendien zorgt de elastische inzet op belangrijke punten voor een optimale bewegingsvrijheid.

Harry’s Horse Paardrijhandschoen Domy Mesh Suede: Stijlvol en praktisch

De luxe harry’s Horse paardrijhandschoen Domy Mesh Suede is zo ontworpen dat er maximale bewegingsvrijheid is tijdens het dragen. Op de wegende onderdelen van de paardrijhandschoenden is een elastische inzet gemaakt om dit te bereiken. Het boord met klittenband afsluiting zorgt er bovendien voor dat de kou niet via deze weg de handschoenen in kan komen. Daarnaast is gekozen voor en soort materiaal dat goed op 30 graden wasbaar is. Uiteraard biedt de Harry’s Horse paardrijhandschoen Domy Mesh Suede voldoende bescherming tegen de kou.

Specificaties

Het materiaal waarvan de Harry’s Horse handschoen Domy Mesh Suede is gemaakt is 50% PU en 50% PA. Daardoor zijn deze handschoenen goed wasbaar op 30 graden. Bovendien is er een ruime keuze aan maten. Voor iedereen zijn er daardoor passende handschoenen te vinden.

  • Merk: Harry’s Horse
  • Model: Harry’s Horse paardrijhandschoen Domy Mesh Suede
  • Materiaal: 50% PU en 50% PA
  • Kleur zwart
  • Maten: Small, Medium, Lage, Extra Large

Harry’s Horse: Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Harry’s Horse® is één van de bekende merken op het gebied van rijkleding, schoenen en harnachement. Al sinds 1974 richt Harry’s Horse zich op de ontwikkeling van producten waarbij de juiste materiaalkeuze en veiligheid centraal staan. Daarnaast is rekening gehouden met een goede pasvorm en functionaliteit. De uitgebreide Harry’s Horse collectie biedt goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Harry's Horse Paardrijhandschoenen

Harry’s Horse Paardrijhandschoen Domy Mesh Suede passen

Het is mogelijk om de Harry’s Horse paardrijhandschoen Domy Mesh Suede te komen passen. Dat kan op onze locatie in Linschoten, vlakbij Woerden. Wel even vooraf een afspraak maken zodat je zeker weet dat de handschoenen in jouw maat aanwezig zijn én er iemand is.

Atorka Klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over de Harry’s Horse paardrijhandschoenen neem gerust contact met ons op? Natuurlijk kun je ook vragen stellen over andere producten uit de Atorka webshop. Van maandag t/m zaterdag is de Atorka klantenservice bereikbaar via mail of via telefoonnummer 0348-446168.

Bijpassende Producten en Aanbiedingen

Onze collectie handschoenen biedt mooie alternatieven voor de Harry’s Horse paardrijhandschoen Domy Mesh Suede. Daarnaast kun je in onze webshop ook terecht voor andere artikelen voor paard en ruiter. Bovendien heeft Atorka de grootste webshop in Nederland en België met artikelen speciaal voor het IJslandse paard.

Lees meer
Maten

, , ,

Merk

Harry's Horse