, ,

Harry’s Horse Singelbontje FreeFit

39,95

Dit Harry’s Horse Singelbontje FreeFit biedt bescherming van de gevoelige paardenhuid onder de singel. Het singelbontje kan irritatie en drukplekken voorkomen.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 32600356 Categorieën: , , Tags: ,

Harry’s Horse Singelbontje FreeFit

Dit Harry’s Horse Singelbontje FreeFit biedt bescherming van de gevoelige paardenhuid onder de singel. Het singelbontje kan irritatie en drukplekken voorkomen. Vervaardigd van imitatiebont, een diervriendelijke keuze! De klittenband sluiting maakt het eenvoudig het singelbontje over de singel te bevestigen.

Speciaal ontwikkeld voor Dressuursingel Freefit, maar past ook op diverse andere anatomische singels.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Merk

Harry's Horse

Singel maat

40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top