Harry’s Horse Singelbontje FreeFit

34,95

Dit Harry’s Horse Singelbontje FreeFit biedt bescherming van de gevoelige paardenhuid onder de singel. Het singelbontje kan irritatie en drukplekken voorkomen.

Als u dit product koopt, zult u 35 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 35 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 32600356 Categorie: Tags: ,

Harry’s Horse Singelbontje FreeFit

Dit Harry’s Horse Singelbontje FreeFit biedt bescherming van de gevoelige paardenhuid onder de singel. Het singelbontje kan irritatie en drukplekken voorkomen. Vervaardigd van imitatiebont, een diervriendelijke keuze! De klittenband sluiting maakt het eenvoudig het singelbontje over de singel te bevestigen.

Speciaal ontwikkeld voor Dressuursingel Freefit, maar past ook op diverse andere anatomische singels.

Over Harry’s Horse

Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De bijzondere band en relatie tussen mens en dier, wederzijds respect en vertrouwen. Het zijn ingrediënten voor vele onvergetelijke momenten. Harry’s Horse® levert al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Ons streven is u altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

U vindt de artikelen van Harry’s Horse® bij de betere ruitersportdetailhandel in Europa en zelfs ver daarbuiten. Happiness Starts Here!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Harry's Horse

Singel maat

40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top