Hay Playbag slowfeeder

74,9594,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Hay Playbag slowfeeder is super sterk, zo is onze ervaring. Echt onverwoestbaar en daardoor duurzamer dan menig hooinet of hooizak. Het zorgt voor een gezonde én leuke manier van eten!  

Beschrijving

Hay Playbag slowfeeder

De Hay Playbag slowfeeder is super sterk, zo is onze eigen ervaring. Echt onverwoestbaar en daardoor duurzamer dan menig hooinet, slowfeeder of hooizak. Het zorgt voor een gezonde én leuke manier van eten! De Hay Playbag daagt je paard om te kunnen eten. Daardoor voorkomt het koliekproblemen en ook nog eens verspilling van hooi! De Hay Plag bag is er in 2 maten, Small en Large. In de Small gaat circa 6kg ruwvoer en in de Large gaat circa 12 kilo ruwvoer. How to use deze hooizak, dat zie je in dit filmpje. Je ziet dan ook dat je zak eenvoudig blijft staan, hierdoor is de zak heel eenvoudig te vullen.

Richard schreef: Deze heb ik nu al een jaar of vijf. Ik vind hem wel fijn. Maar ook onze eigen ervaring is erg goed. Wat een sterke hooizak!

Verbeterde versie

Er zijn 2 uitvoeringen, de eerste is de zwarte en bekende versie. Super sterk en handig in gebruik. Januari 2023 is er een nog sterkere versie op de markt, de kleur is blauw. De gaten hebben een extra versterking gekregen en het materiaal is blauw van kleur. En in de onderkant zit nu ook een opening, waardoor echt alles uit deze slowfeeder opgegeten kan worden.

Garantie op Hay Playbag

Wij geven een jaar garantie op uitscheuren van de gaten. Daar zitten wel wat voorwaarden aan vast. Zoals bijvoorbeeld een factuur kunnen weerleggen en je moet de slowfeeder ook terugsturen zodat deze gecontroleerd kan worden. We hebben al een aantal echte slopers uit de nieuwe variant laten eten en die testen hebben ze glansrijk doorstaan…

Niets op de grond

Niets op de grond, meer in de mond! Als je het hooi op de grond gooit, eet het paard niet alleen te snel, maar gaat er ook veel verloren, gemiddeld 10 – 15%. Dat is veel hooi op jaarbasis en dus kosten. Doordat je paard direct uit de Hay Playbag eet, is er geen verspilling. Met andere woorden, een grote besparing!

Inzetbaarheid Hay Playbag

De Hay Playbag kun je in de stal hangen, wij zelf gebruiken hem in de paddock, maar uiteraard is deze hooizak ook handig in de trailer. Er zitten geen scherpe of gevaarlijke hoeken of randen aan. De gaten in de zak zijn 8 cm doorsnede.

Test Hay Playbag

Esmée Versteeg heeft de Hay play bag voor ons getest en een korte video opgenomen. Deze vind je op ons Youtube kanaal. Esmée laat in deze video zien hoe makkelijk het is om de zak te vullen en ze vertelt over de specificaties.

Maten

  • Maat  S is geschikt voor ca. 6 kilo ruwvoer, de gaten hebben een doorsnede van 8 cm. hoogte 70 cm, doorsnede ca. 120 cm.
  • Maat L is geschikt voor ca. 12 kilo ruwvoer, de gaten hebben een doorsnede van 8 cm. hoogte 75 cm, doorsnede ca. 140 cm.

Hoeveel voer jij je paard?

Met deze weeghaak bepaal je hoeveel ruwvoer je geeft aan je paard. Handig om te zien of je paard niets te kort komt. In onze blog over slowfeeders vind je meer informatie. Daarnaast ook handig in combinatie met de Gate-Timers. Wat dit zijn, dat lees je in deze blog.

Korting bij grotere afnames

Ben jij helemaal enthousiast over dit product en wil je deze wel op je bedrijf gaan gebruiken. Bestel je 3 Hay Playbags dan ontvang je 5% korting en bestel je er 5 dan ontvang je 10% korting. Wil je een groter aantal in één keer bestellen? Neem dan even contact met ons op. Dit kan door een mailtje te sturen aan de klantenservice.

Extra informatie

Maten

,

Merk

Horse Originals

Kleur

,

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.