Helmosan huidolie

12,50112,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Helmosan huidolie verzorgt de paardenhuid die is beschadigd door bijvoorbeeld insectenbeten, denk hierbij aan het Culicoïde mugje. Je kunt de olie zowel preventief als verzorgend inzetten voor de huid. De olie is niet meer transparant en moet je schudden voor gebruik.

Beschrijving

Helmosan huidolie

Helmosan huidolie verzorgt de paardenhuid die is beschadigd door bijvoorbeeld insectenbeten, denk hierbij aan het Culicoïde mugje. Deze mug zorgt in sommige gevallen voor allergische reacties met een kapot geschuurde huid of staart en manenkam tot gevolg.

Helmosan huidolie is dan een fijn werkend product om de paardenhuid mee te verzorgen.

Het product is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en is tevens anti-bacterieel en insectwerend. Deze olie ruikt heel prettig naar anijs/venkel. Je kunt de olie zowel preventief als verzorgend inzetten voor de huid.

De 1 liter flacon is niet handig in gebruik, wij adviseren een los (leeg) Helmosan doseer flesje bij te bestellen.

Eerst dit product proberen? Bestel dan de Helmosan huidolie proefflacon van 250 ml.

Verbeterde formule Helmosan

De olie is niet meer transparant. Goed schudden voor gebruik is ons advies.

Gebruik Helmosan huidolie

  • Afhankelijk van de ernst van de allergische reactie is het advies om in het begin 1 tot 2 keer per dag Helmosan te smeren op de beschadigde huid.
  • Als je Helmosan voor het eerst aanbrengt op een geïrriteerde huid kan het paard willen schuren omdat de aanraking extra irritatie geeft.
    Maar na een paar minuten verdwijnt deze irritatie en geeft het middel zijn verzachtende en verzorgende effect.
  • Als de huid, na enige tijd, voldoende is hersteld kan je meestal de dosis terug brengen naar 1 keer per dag of om de dag.
    In sommige gevallen kan je zelfs terug naar opbrengen om de 2 of 3 dagen.
  • Houd er rekening mee dat Helmosan op een beschadigde en haarloze huid kans op zonnebrand geeft. Aanbrengen in de avond werkt het beste.

Review Helmosan huidolie

“Tot nu toe kapitalen uitgegeven aan alle mogelijke “wonder” smeersels, sprays, lotions en andere middeltjes om mijn pony, die aan een behoorlijk ernstige vorm van zomereczeem lijdt, enigszins te verlichten van die vreselijke jeuk.
Tot ik bij toeval op Helmosan stootte en dacht “ach, dat dan ook maar eens proberen”.
En tot mijn grote verbazing : werkelijk binnen no-time begonnen de kaal geschuurde plekken weer haargroei te vertonen.
Het verlicht de jeuk enorm en is werkelijk tot nu toe het allerbeste middel wat ik tegen ben gekomen. Hier stap ik niet meer vanaf !” – Jeanette B via Facebook

Blog zomereczeem

Regelmatig publiceren wij een blog over zomereczeem. Wil jij deze in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief en kies als onderwerp zomereczeem.

Extra informatie

Inhoud

, ,

Merk

Helmosan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.