Helmosan Huidolie

24,95

Helmosan verzacht de paardenhuid! Deze fles bevat 1000ml.

Beschikbaar via nabestelling

0
Als u dit product koopt, zult u 25 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: HELM10 Categorieën: , , , Tags: , , ,

Helmosan Huidolie

Helmosan Huidolie, fles 1000ml. Verzorgt de paardenhuid beschadigd door bijvoorbeeld insectenbeten, denk hierbij aan het culicoïde mugje. Deze mug zorgt in sommige gevallen voor allergische reacties met een kapot geschuurde huid of staart en manenkam tot gevolg. Helmosan huidolie is dan een fijn werkend product om de paardenhuid mee te verzorgen. Het product is anti-bacterieel en insectwerend. Afhankelijk van de ernst van de allergische reactie is het advies om in het begin 1 tot 2 keer per dag Helmosan te smeren op de beschadigde huid. Na ongeveer een week kan je de dosis terugbrengen naar 1 x per dag of om de dag. Deze verpakking bevat 1000ml.

Te gebruiken bij o.a. paarden, koeien, varkens, honden

Samenstelling

De huisolie zit in een fles van 1000ml. Helmosan is een olie op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze olie ruikt heel prettig naar anijs/venkel. Helmosan huidolie kan zowel preventief als verzorgend worden aangebracht op de huid. Het verzorgt de huid waardoor je paard minder gaat schuren én is antibacterieel en insect werend. Wel oppassen met felle zon. Aanbrengen in de schemer is ons advies.

Inhoud en gebruik

De 1 liter flacon is niet handig in gebruik, wij adviseren een los (leeg) doseerflesje bij te bestellen. Eerst dit product proberen? Bestel dan de proefflacon van 250 ml.

Afhankelijk van de staat van de huid in het begin 2 keer per dag aanbrengen. Als je Helmosan voor het eerst aanbrengt op een geïrriteerde huid kan het paard willen schuren omdat de aanraking extra irritatie geeft. Maar na een paar minuten verdwijnt deze irritatie en geeft het middel zijn verzachtende en verzorgende effect.  Als de huid, na enige tijd, voldoende is hersteld kan je meestal de dosis terug brengen naar 1 keer per dag of om de dag. In sommige gevallen kan je zelfs terug naar opbrengen om de 2 of 3 dagen.

Houd er rekening mee dat Helmosan op een beschadigde en haarloze huid kans op zonnebrand geeft. Aanbrengen in de avond werkt dan het beste.

Review

Jeanette B via facebook: Tot nu toe kapitalen uitgegeven aan alle mogelijke “wonder” smeersels, sprays, lotions en andere middeltjes om mijn pony, die aan een behoorlijk ernstige vorm van zomereczeem lijdt, enigszins te verlichten van die vreselijke jeuk. Tot ik bij toeval op Helmosan stootte en dacht “ach, dat dan ook maar eens proberen”. En tot mijn grote verbazing : werkelijk binnen no-time begonnen de kaal geschuurde plekken weer haargroei te vertonen. Het verlicht de jeuk enorm en is werkelijk tot nu toe het allerbeste middel wat ik tegen ben gekomen. Hier stap ik niet meer vanaf !

Deken

Vaak krijgen wij de vraag of dit product in combinatie met een deken te gebruiken is. Ons antwoord is ja, dit kan altijd. Kijk op de deken pagina voor ons aanbod.

Blog

Regelmatig publiceren wij een blog over zomereczeem. Wil jij deze in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief en kies als onderwerp zomereczeem.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

 

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top