Helmosan

9,9522,95

Wissen
SKU: HELM10 Categorieën: ,

Beschrijving

Helmosan

Helmosan stopt jeuk en verzorgt de huid. Een fijn middel om de paardenhuid welke is beschadigd door jeuk mee te verzorgen. Het product is tevens anti-bacterieel en insect werend. Afhankelijk van de ernst van het probleem is het advies om in het begin 1 tot 2 keer per dag Helmosan smeren op de beschadigde huid. Na ongeveer een week kan je de dosis terugbrengen naar 1 x per dag of om de dag.

Helmosan is een olie op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze olie ruikt heel prettig naar een anijs/venkel geur.

Inhoud

Er is een flacon van 250 ml en een flacon van 1000 ml. Dit is zeer voordelig, echter deze grote flacon is niet handig in gebruik. Wij adviseren een los (leeg) doseerflesje er bij te bestellen € 2,95

Review

Jeanette B via facebook: Tot nu toe kapitalen uitgegeven aan alle mogelijke “wonder” smeersels,sprays, lotions en andere middeltjes om mijn pony, die aan een behoorlijk ernstige vorm van zomereczeem lijdt, enigszins te verlichten van die vreselijke jeuk. Tot ik bij toeval op Helmosan stootte en dacht “ach, dat dan ook maar eens proberen”. En tot mijn grote verbazing : werkelijk binnen no-time begonnen de kaalgeschuurde plekken weer haargroei te vertonen. Het verlicht de jeuk enorm en is werkelijk tot nu toe het allerbeste middel wat ik tegen ben gekomen. Hier stap ik niet meer vanaf !

Deken

Vaak krijgen wij de vraag of dit product in combinatie met een deken te gebruiken is. Ons antwoord is ja, dit kan altijd. Kijk op de deken pagina voor ons aanbod.

Extra informatie

Inhoud

,

Andere suggesties…