Henri de Rivel IJslanderzadel

995,00

Dit Henri de Rivel IJslanderzadel is speciaal ontwikkeld voor het berijden van IJslanders. Het zadel 17,5 inch zadel heeft een verwisselbaar kop-ijzer, een v-singel, ziet er stijlvol uit en is zeer comfortabel.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit Henri de Rivel IJslanderzadel is speciaal ontwikkeld voor het berijden van IJslanders. Het zadel 17,5 inch zadel heeft een verwisselbaar kop-ijzer, een v-singel, ziet er stijlvol uit en is zeer comfortabel.

Henri de Rivel IJslanderzadel comfortabel en van hoge kwaliteit

Henri de Rivel is een gerenommeerde fabrikant van kwaliteitszadels. Uit de mooie collectie is dit Henri de Rivel IJslanderzadel afkomstig. Bij het ontwerp en de ontwikkeling van het zadel is rekening gehouden met de speciale bouw en rijstijl van het IJslandse paard. Ook is ervoor gezorgd dat rijden met een Henri di Rivel IJslanderzadel zo comfortabel mogelijk is voor paard en ruiter.

Ontwerp en specificaties van het Henri de Rivel IJslanderzadel

Het Henri de Rivel IJslander zadel heeft een formaat van 17,5 inch. Om het zadel zo passend mogelijk te krijgen beschikt het over een verwisselbaar kop-ijzer en een v-singel.  Mooi zwart leer van hoge kwaliteit dat is afgewerkt met subtiele blauwe stiksels geven het zadel een stijlvol uiterlijk. Het is werkelijk een plaatje om te zien. Doordat het IJslander zadel is gevuld met kwaliteitswol en uitgerust is met anatomische kniewrongen en ribzit, biedt het een hoge mate van rijcomfort voor zowel paard als ruiter.

  • Merk: Henri de Rivel
  • Model: Henri de Rivel IJslanderzadel
  • Afmetingen: 17,5 inch met verwisselbaar kopijzer en v-singel
  • Materiaal: leer
  • Vulling: wol
  • Kleur: zwart
  • Bijzonderheden: anatomische kniewrongen en ribzit

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je via ons een zadel aan te schaffen, dan is het goed om zeker te zijn dat je het juiste passende zadel kiest. Om zeker te zijn dat dit het geval is kun je een afspraak maken voor een zadelpasconsult. Tijdens het consult wordt door onze zadelmaker Hans, tot in detail, uitgezocht welk  zadel het beste past voor jou en je paard.

Bijpassende Aanbiedingen en Informatie

In het assortiment van Atorka is een ruim assortiment IJslanders zadels en ander producten voor paard en ruiter opgenomen. Het betreft hier niet alleen nieuwe zadels van gerenommeerde merken. Ook voor gebruikte zadels ben je bij Atorka aan het juiste adres.

Persoonlijk advies via de Atorka klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over het Henri de Rivel IJslanderzadel of één van onze andere zadels of producten? Van maandag t/m zaterdag kun je contact met de Atorka klantenservice opnemen via mail info@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168. Wil je Hans zelf spreken? Bel dan 06 287 13 577.

Lees meer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.