HGG Novel

550,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

HGG Novel

HGG Novel gebruikt zadel voor IJslanders en andere gangenpaarden, een 17,5 inch zadel met boommaat 32. Dit HGG zadel heeft wol in de kussens. Daarnaast heeft het een comfortabele halfdiepe zit en zachte maar stevige kniewrongen. Let op dit zadel heeft wat lange zweetbladen. Wij kunnen dit zadel een maat groter of kleiner maken indien nodig.

Past dit zadel op je paard dan heb je er een geweldig zadel aan!

Passen van een zadel

Op maat maken van je zadel met vaste boom

Het passen van een zadel valt en staat echter ook een met de bekwaamheid van de zadelpasser. De juiste lengte en breedte, zowel de wol die goed aan de rug van het paard moet worden aangepast, bepalen of het zadel goed blijft liggen. Een zadelmaker / passer met afgeronde MFSC opleiding en certificaat is daarom altijd aan te raden. De maat van de zadelboom kunnen wij ter plaatse aanpassen. Hiervoor gebruiken wij de Kappey Vario.

Zadelpasconsult

Overweeg je via ons een zadel aan te schaffen, maar toch wel nieuwsgierig hoe Hans te werk gaat? Dit is uitgebreid beschreven op onze pagina over het zadelpasconsult.

Persoonlijk advies via de Atorka klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over onze zadels? Van maandag t/m zaterdag kun je contact met de Atorka klantenservice opnemen via mail info@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168. Wil je Hans zelf spreken? Bel dan 06 287 13 577.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.