Hilton Herbs Cush X supplement

50,25

Uitverkocht

Array

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Hilton Herbs Cush X ondersteunt hypofyse en schildklier van paard en pony. Daarnaast helpt het oudere paarden met het wisselen van de vacht. Een natuurlijk supplement dat is samengesteld uit verschillende kruiden.
SKU 60028 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hilton Herbs Cush X supplement voor hypofyse en schildklier

Hilton Herbs Cush X supplement voor hypofyse en schildklier van paard en pony. Daarnaast helpt het oudere paarden met het wisselen van de vacht. Een natuurlijk supplement dat is samengesteld uit verschillende kruiden.

Sommige paarden en pony’s kunnen wel wat ondersteuning van de hypofyse en schildklier gebruiken. Bijvoorbeeld bij een ouder paard of pony op leeftijd waarbij de wisseling van de vacht wat moeizaam verloopt. Hilton Herbs Cush X is een supplement wat onder andere mariadistel en monnikspeper zaden bevat. Deze geven extra ondersteuning aan de goede werking van de hypofyse en schildklier. Daarnaast bevordert Hilton Herbs Cush X een goede stofwisseling, bloedcirculatie en vachtwisseling. Als je liever dit supplement in de vloeibare geeft, kun je kiezen voor Hilton Herbs Cush X Gold.

Hilton Herbs Cush X Gebruiken

Uiteraard wordt op de verpakking van Hilton Herbs Cush X uitgebreide informatie gegeven over de wijze van voeren. Bovendien neemt de hoeveelheid van het supplement die je moet geven toe, afhankelijk van het gewicht van je paard. Voor het beste resultaat is het van groot belang om de aanwijzingen op de verpakking goed te volgen.

Specificaties Hilton Herbs Cush X

Hilton Herbs Cush X is een supplement dat is samengesteld uit een combinatie van kruiden. Naast monnikspeper en mariadistel zaden bevat het supplement bovendien ook artisjok bladen, bosbessen, geitenruit en guldenroede. Je koopt Hilton Herbs Cush X in een verpakking met een inhoud van 1 kilo.

  • Merk: Hilton Herbs
  • Product: Hilton Herbs Cush X
  • Soort: supplement voor hypofyse en schildklier
  • Inhoud: 1 kilo

Hilton Herbs: Natuurlijke supplementen voor paard en pony

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke supplementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels ook op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Inhoud

,

Merk

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten