Hilton Herbs Freeway Horse luchtwegen

41,50

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Het Hilton Herbs Freeway Horse supplement ondersteunt gezonde luchtwegen en holtes van paard en pony. Dit natuurlijke supplement kan helpen tegen de nadelige effecten van stof, pollen en ander allergenen in de lucht. Producten van Hilton Herbs hebben een levertijd van 1-2 werkdagen en worden verzonden via dropshipping.
SKU N/A Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Hilton Herbs Freeway Horse voor gezonde luchtwegen en holtes

Hilton Herbs Freeway Horse voor gezonde luchtwegen en holtes van paard en pony. Dit natuurlijke supplement kan helpen tegen de nadelige effecten van stof, pollen en andere allergenen in de lucht.

Het supplement Hilton Herbs Freeway Horse is speciaal ontwikkeld voor gezonde luchtwegen en holtes van paard en pony’s. Dit natuurlijke supplement kan bovendien helpen tegen de nadelige effecten van pollen, stof en andere allergenen die in de lucht rondzweven. Bij de samenstelling van het supplement is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten die een positief effect hebben op de gezondheid van de luchtwegen en holtes.

Hilton Herbs Freeway Horse gebruiken

Ben je van plan om dit supplement te gaan gebruiken dan kun je het beste beginnen met de Hilton Herbs Freeway Horse Gold vloeibaar. De vloeibare versie wordt namelijk beter door het lichaam van het paard opgenomen. Enige tijd later kun je dan ook kiezen voor de Hilton Herbs Freeway Horse brokken. Gebruik nooit de brokken en vloeibare Freeway Horse door elkaar. Je kunt de brokken dagelijks aan het voer van je paard of pony toevoegen. Indien nodig kun je ook de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden verspreiden. Op de verpakking van Hilton Herbs Freeway Horse staat uitgebreide informatie over de wijze waarop het gebruik het beste resultaat zal geven voor jouw paard of pony. Voor een goed resultaat is het van groot belang om de aanwijzingen op de verpakking goed te volgen. De emmer is voorzien van een 50ml maatschepje. Eén vol schepje staat gelijk aan 13,79 gram Freeway.

Specificaties Hilton Herbs Freeway Horse

Het Hilton Herbs Freeway Horse supplement voor paarden is samengesteld uit wortel van Griekse alant, zoethoutwortel, ogentroost, kleefkruid, heemst, blad van bakbanaan en tijm. Het supplement is verkrijgbaar in een verpakking met een inhoud van 1 kilo.

  • Merk: Hilton Herbs
  • Product: Hilton Herbs Freeway Horse
  • Toepassing: supplement voor luchtwegen en holtes
  • Verpakking: 1 kilo

Hilton Herbs: Natuurlijke supplementen voor paard en pony

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke suppelementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels ook op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Extra informatie

Inhoud

,

Merk

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten