Hilton Herbs Hoof & Health

39,95

Het Hilton Herbs Hoof & Health supplement voor paarden bevat belangrijke bouwstoffen voor sterke hoeven. Daarnaast bevordert het een goede hoefgroei en bovendien de algemene gezondheid en conditie van paard en pony. Producten van Hilton Herbs hebben een levertijd van 1-2 werkdagen en worden verzonden via dropshipping.

Als u dit product koopt, zult u 39 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 39 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Het Hilton Herbs Hoof & Health hoef supplement bevat belangrijke bouwstoffen voor sterke hoeven. Daarnaast bevordert het de goede hoefgroei en bovendien de algemene gezondheid en conditie van paard en pony.

Hilton Herbs Hoof & Health ondersteunt hoeven en algemene gezondheid

Als jouw paard of pony wel wat ondersteuning kan gebruiken voor de hoeven en hoefgroei dan is het Hilton Herbs Hoof & Health supplement een goede oplossing. Uit onderzoek is gebleken dat biotine en B-vitaminen de hoefgroei versterken. Dit supplement bevat deze belangrijke bouwstoffen voor gezonde en sterke hoeven. Daarnaast stimuleert het de goede conditie van de vacht en huid van je paard of pony. Bovendien ondersteunt Hilton Herb Hoof & Health de algemene gezondheid van het paard en in het bijzonder het spijsverteringsstelsel en bewegingsapparaat.

Hilton Herbs Hoof & Health gebruiken

Op de verpakking van Hilton Herbs Hoof & Health staat uitgebreide informatie gegeven over de wijze van gebruik. Bovendien neemt de hoeveelheid van het supplement die je moet geven toe afhankelijk van het gewicht van het paard. Voor het beste resultaat is het van groot belang om de aanwijzingen op de verpakking goed te volgen.

Specificaties Hilton Herbs Hoof & Health

Het Hilton Herbs Hoof & Health supplement voor paarden is samengesteld uit puur zeewier en rozenbottel. Belangrijk is dat dit supplement ruim twintig aminozuren bevat zoals zoals methionine en lysine. Ook vitaminen B, C, D & E, sporenelementen zoals jodium, zwavel, ijzer, calcium, koper, zink, magnesium en selenium die in Hilton Herbs Hoof & Heatlh aanwezig zijn, dragen bij aan de goede gezondheid van paard en pony. Het supplement is verkrijgbaar in een verpakking van 4 kilo.

  • Merk: Hilton Herbs
  • Product: Hilton Herbs Hoof & Health
  • Soort: supplement voor hoeven en algemene conditie
  • Verpakking: 4 kilo

Hilton Herbs Natuurlijke Supplementen voor Paarden

Hilton Herbs: Natuurlijke supplementen voor paard en pony

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke suppelementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels ook op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Lees meer
Inhoud

,

Merk

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top