Hilton Herbs Mud Defender Lotion

21,9574,95

De Hilton Herbs Mud Defender Lotion bij een pijnlijke of geschaafde huid van je paard of pony. Daarnaast ondersteunt de lotion de bacterie- en schimmelwerende eigenschappen van de huid.

Als u dit product koopt, zult u 22-75 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 22-75 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

De Hilton Herbs Mud Defender Lotion voor een pijnlijke of beschadigde huid van je paard of pony. Daarnaast ondersteunt de lotion de bacterie- en schimmelwerende eigenschappen van de huid.

Hilton Herbs Mud Defender Lotion voor een pijnlijke of beschadigde huid

Hilton Herbs Mud Defender lotion bevat kruiden, oliën en tincturen die een kalmerende en verzachtende werking hebben op een pijnlijke en geschaafde huid van het paard. Bovendien kun je de lotion ook gebruiken bij pony’s of ezels. Niet alleen verzacht de lotion, het ondersteunt daarnaast de natuurlijke afweer tegen bacteriën en schimmel op de huid. Andere positieve eigenschappen van de lotion zijn dat het de regeneratie van haar- en huidcellen bevordert en korstjes op de huid verzacht. Je kunt de Mud Defender uitstekend gebruiken in combinatie met de Hilton Herbs Mud Defender brokken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen alleen de lotion te gebruiken.

Gebruik?

Je kunt Hilton Herbs Mud Defender Lotion op elk deel van de huid toepassen. Zodra je de eerste tekenen van beschadiging of irritatie waarneemt, kun je de lotion gaan gebruiken. Belangrijk is wel dat je eerst de huid waar je de lotion wilt aanbrengen goed met schoon water schoonmaakt en droog dept. Daarna kun je de lotion voorzichtig inwrijven. Als je paard of pony al korstjes heeft breng dan de lotion bovenaan het korstje aan en masseer voorzichtig in. Na verloop van tijd raken de korstjes los. Deze kun je er dan voorzichtig afhalen. Denk erom ze niet los te scheuren. Als de korstjes eraf zijn kun je het plekje nabehandelen met de lotion.

Hilton Herbs Mud Defender Lotion is veilig aan te brengen op een beschadigde, pijnlijke, schilferige huid. De lotion mag niet prikken wanneer het wordt aangebracht. Voordat je jouw paard er intensief mee behandelt is het goed om eerst te testen op een klein plekje. Zo kun je hoe jouw paard erop reageert. Testen is belangrijk. Zeker als je een paard of pony hebt met een gevoelige huid. Daarnaast is het van belang dat je de instructies voor de behandeling die op de fles staan nauwkeurig leest en opvolgt. Alleen op die manier is de kans op het beste resultaat het grootst. Mocht je geen positief effect zien van de lotion en blijft je paard, pony of ezel klachten houden, neem dan altijd contact op met je dierenarts.

Samenstelling Hilton Herbs Mud Defender Lotion

Hilton Herbs Mud Defender Lotion is samengesteld met alleen natuurlijke ingrediënten en bevat kruiden, oliën en tincture. De lotion bevat aloë vera gel, kokosolie, propolis (in olie en tinctuur), echinacea, zoethout, mirre, Canadese geelwortel en calendula-tincturen, calendula, hypericum, tea tree en rozemarijn.

  • Merk: Hilton Herbs
  • Toepassing: tinctuur voor de behandeling van huidproblemen
  • Inhoud verpakking: 250 ml, 500 ml of 1 liter.

Hilton Herbs Natuurlijke Supplementen voor Paarden

Hilton Herbs: Natuurlijke supplementen voor paard en pony

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke supplementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels ook op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Lees meer
Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top