Hoe ik mijn opa vond

13,95

Hoe ik mijn opa vond …. en alles anders werd Gertrud Jetten, prachtig boek over familie, verlies en liefde. Een jeugdboek maar ook ik als volwassenen werd zeer geraakt door die mooie verhaal. De tranen liepen regelmatig over mijn wangen.

Uitverkocht

Artikelnummer: PA4715 Categorie:

Hoe ik mijn opa vond en ….

Hoe ik mijn opa vond …. en alles anders werd. Wat een prachtig verhaal over verlies, familie en liefde, tranen liepen regelmatig over mijn wangen bij het lezen van dit boek van Gertrud Jetten.

Isa en Omi

Het leven van Isa staat plotseling helemaal op z’n kop. Alles waar ze van houdt, lijkt ze zomaar opeens kwijt te raken: de gezellige boerderij van haar oma, de paarden waar Isa zo gek op is, en Omi zelf, op wie ze altijd kon rekenen. Isa wil het liefst troost zoeken bij dat ene paard waarmee ze een bijzondere band voelt: Randalin. Voor Isa goed en wel beseft wat er gebeurt, reist ze met haar oma door het wilde, ongerepte IJsland, op zoek naar een geheim uit oma’s verleden.

Ook leuk voor de jeugd

Het prentenboek Toti & Fengur, een kort verhaaltje over vriendschap, avontuur en IJsland.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief. Nieuwe abonnees ontvangen 10% korting op de eerste bestelling!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top