Hoef Compositum

41,95

Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 42 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 119045 Categorieën: ,

Hoef Compositum

Hoef Compositum van de Groene Os is een tinctuur die de hoeven versterkt. Het zorgt voor goede doorbloeding en een gezonde hoornontwikkeling. Ook bevordert dit product het herstel na hoefproblemen. Hoef Compositum kan gebruikt worden bij paarden met een trage hoefgroei. Ook bij hoeven van slechte kwaliteit of beschadigde hoeven die niet goed helen helen. Bij (terugkerende) hoefzweren kan dit product ook een goede uitwerking hebben. Denk ook aan paarden die van hun ijzers zijn gehaald en gevoelig lopen, hiervoor kan dit middel eveneens worden ingezet.

Samenstelling

Silicea (kwarts), Cynara scolymus (artisjok), Veronica officinalis (mannetjesereprijs), Berberis vulgaris (zuurbes), Taraxacum officinalis (paardenbloem), Smilax officinalis (sarsaparilla), Silybum marianum (Mariadistel), Glucosaminesulfaat 2KCl, Agrimonia eupatoria (agrimonie), Erythraea centaurium (duizendguldenkruid), Uncaria tomentosa (kattenklauw), Calciumcitraat, Magnesiumcitraat, Chelidonium majus (stinkende gouwe), Chondroïtinesulfaat, Methylsulfonylmethaan (MSM), Angelica archangelica (engelwortel), Ascorbinezuur (vitamine C), Zinkcitraat, Acorus calamus (kalmoes), Biotine, Ethanol 35% v/v.

Gebruiksaanwijzing

2 tot 3 maal daags 20-30 druppels, tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.
20 druppels = 1 ml

Belangrijk is het te weten dat een hoef langzaam groeit, ongeveer 1 cm per maand. Het kan dus 3 tot 6 maanden duren voordat de mindere kwaliteit hoorn is uitgegroeid. Voor een optimaal resultaat is het daarom belangrijk Hoef Compositum langere tijd in te zetten.

Interacties en contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de dracht- en lactatieperiode, tenzij de dierenarts of therapeut anders adviseert. Kan sporen bevatten van vis en schaaldieren.

Bijzonderheden

Voor een complete aanvulling kan Hoef Compositum erg goed met Multivitaminen& Mineralen Complex Basis Paard & Pony gecombineerd worden. Bij bijna alle hoefproblemen is voldoende vrije beweging van groot belang, dit stimuleert de doorbloeding en daarmee het genezingsproces en het afvoeren van afvalstoffen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top