Hoefteer Spray

15,50

Een mooi product voor de dagelijkse hoefverzorging. Maar ook ter behandeling van kneuzingen, scheuren en brokkelhoeven of ondergeschoven verzenen. Inhoud 250 ml.

Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 16 Punten verdienen!

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: HOET01250 Categorieën: , , ,

Hoefteer Spray

Hoefteer Spray een mooi product voor de hoefverzorging. Maar ook ter behandeling van kneuzingen, scheuren en brokkelhoeven of ondergeschoven verzenen. Inhoud 250 ml.

Gebruiksaanwijzing

Maak de hoef en onderkant van de zool grondig schoon. Houdt de bus rechtop en spray de zool in met Hoef Teer Spray. Dit mag je 2 maal per dag toepassen.  De spray is in te zetten voor behandeling van een gezonde straal en algemene hoefverzorging.

Andere optie

Is Hoof&Health van Hilton Herbs. Hilton Herbs Hoof & Health bevat rozenbottel (vitamine C) en zeewier (biotine, zwavel en essentiële omega vetzuren. Deze dragen bij aan de vorming van keratine: het eiwit dat zorgt voor gezonde, flexibele hoeven die zich kunnen aanpassen aan een veranderende leefomgeving.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top