Horse Electrolytes Gel Injector

12,95

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Horse Electrolytes Gel Injector dient als aanvullend voer (dieet voer) voor paarden, ter compensatie van elektrolyteverlies bij hevig zweten. De Horse Electrolytes Gel Injector bevat een hoogwaardige elektrolytemix in gelvorm met belangrijke zouten, die zorgen voor een snel herstel van de vochtbalans. Ideaal bij warm weer of een (zware) activiteit.
SKU HORS0096 Categorieën: , ,

Beschrijving

Horse Electrolytes Gel Injector

Horse Electrolytes Gel Injector. Aanvullend voer (dieet voer) voor paarden, ter compensatie van elektrolyteverlies bij hevig zweten. De Gel Injector bevat een hoogwaardige elektrolytemix in gelvorm. Dit bevat belangrijke zouten. Deze zouten zorgen voor een snel herstel van de vochtbalans. Ideaal bij warm weer of een (zware) inspanning.

De Horse Electrolytes kun je eenmaal daags gebruiken. De injector is voor eenmalig gebruik en is makkelijk mee te nemen. De tube zit in een doosje en is handig voor op wedstrijden, evenementen en buitenritten bijvoorbeeld.

Dien de gel toe op 1 dag voor, tot twee dagen na de inspanning of hitteperiode. Let wel, de elektrolyten dienen niet als een vervanging van vocht/water. Water moet ten allen tijde beschikbaar zijn. De Gel Injector bevat 60 ml. geschikt voor een paard van ca. 600 kilo.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.