Horses of Iceland

55,00

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Horses of Iceland is een prachtig boek van de onbelemmerde natuur en het dierenrijk op zijn best. Met een unieke zachte geest, intelligentie en een stevige gespierde bouw, is het IJslands paard een speciaal ras. Het boek is drietalig, dus alle teksten die erin staan vind je in het Engels, Duits en Frans.

Beschrijving

Horses of Iceland

Horses of Iceland is een prachtig boek van de onbelemmerde natuur en het dierenrijk op zijn best. Het boek staat vol met weelderige kleurenbeelden van de serene en pittige IJslandse paarden in de ijle, dramatische achtergrond van hun oorspronkelijke landschap. Het boek bevat fascinerende historische en achtergrond informatie over dit speciale paardenras.

Tevens bevat het boeiende verhalen van achter de schermen van de auteur. Zij vertelt over een aantal verrassende en openhartige momenten die achter haar lens zijn vastgelegd. The Horses of Iceland is een verbluffende en levendige fotografiecollectie die opwindende glimpen biedt van de vele soorten IJslandse paarden. Onder andere in het wild en op zeldzame gemeenschappelijke momenten met de mens. Het boek neemt de lezer mee op een adembenemende visuele reis en een inspirerende ervaring. 

Het IJslandse paard

Met een unieke zachte geest, intelligentie en een stevige gespierde bouw, is het IJslands paard een speciaal ras. Het is bovendien een geliefd wezen bij de inwoners van zijn geboorteland. En natuurlijk bij alle IJslandse paardenliefhebbers van over de hele wereld! Dit boek bestaat met name uit heel veel prachtige foto’s en bevat niet heel veel tekst.

Gewoon een heerlijk boek om doorheen te bladeren en genieten van de geweldige platen die er in staan! Kortom, een boek voor iedere fan van natuurfotografie, natuurbehoud, ontdekkingsreizen. En natuurlijk voor iedereen die de prachtige aanwezigheid en pure schoonheid van het majestueuze IJslandse paard bewondert en waardeert. Het boek is drietalig, dus alle teksten die erin staan vind je in het Engels, Duits en Frans.

Details

Auteur: Guadalupe Laiz
ISBN: 978-3-96171-195-6
Uitvoering: Hardcover met omslag
Afmeting: 27,5 x 34 cm
Gewicht: 3,4 kg
Aantal pagina’s: 352
Taal (drietalig boek): Engels, Frans en Duits
Afbeeldingen: 238 kleuren foto’s

Over de auteur

Guadalupe Laiz is geboren en getogen in Argentinië. Ze is een internationale kunstenaar, fotograaf en ondekkingsreiziger. Ze runt haar eigen galerie voor beeldende kunstfotografie in Aspen, Colorado en heeft klanten over de hele wereld. Vijf jaar lang ondernam de Argentijnse fotograaf Guadalupe Laize een buitengewoon fotografisch project. Dit om de schoonheid van deze prachtige paarden in hun natuurlijke omgeving vast te leggen, het ruige, ruwe en vaak bovenaardse terrein van het land IJsland. 

De afgelopen vijf jaar lag de focus van Guadalupe vooral op het creëren van een uitgebreid oeuvre dat de schoonheid en het unieke karakter van de inheemse paarden in IJsland weerspiegelt. Gedreven door de overtuiging dat kunst en schoonheid de manier waarop mensen denken over natuurbehoud en natuur veranderen, richt Guadalupe zich op het milieu en de dieren die puur en zachtaardig van aard zijn. Haar wens is om via kunst te communiceren over bepaalde onderwerpen. Met name dierenmishandeling, milieukwesties en het belang van het leren van alle generaties om bewuste levensstijlbeslissingen te nemen om onze planeet te beschermen.

Extra informatie

Taal

Duits, Engels, Frans

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.