Houten 3D kaart met 2 IJslanders

4,50

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Deze houten 3D kaart met 2 IJslanders is een product van Millie Boon. Zij maakt originele cadeautjes waarvan de opbrengst is voor Prince Fluffy Kareem
SKU M12 Categorieën: ,

Beschrijving

Houten 3D kaart met 2 IJslanders

Deze houten 3D kaart met 2 IJslanders is een product van Millie Boon. Zij maakt verschillende  originele cadeautjes waarvan de opbrengst is voor Prince Fluffy Kareem. Een lokale organisatie in Cairo, Egypte die paarden, ezels, kamelen, poezen en honden helpt.

Originele cadeautjes

Millie is bijzonder, zij maakt veel leuke producten van gereycled materiaal, maar ook prachtige paarden, puzzels, lampjes gemaakt met een laser snijder. Haar site Millieballon is een bezoekje waard.

In onze webshop vind je cadeautjes voor de IJslander liefhebber, wij ontwierpen een spaarpot van gerecycled karton. Alle onze verschillende cadeautjes staan op één pagina.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.