Hrimnir bustrens, dubbel gebroken, rvs, 14 mm

114,00

Hrimnir bustrens, dubbel gebroken, rvs, 14 mm.

Februari 2022: de verwachting is dat de Hrimnir bitten vanaf het begin van de zomer weer in alle maten leverbaar zullen zijn, maar hier is nog geen zekerheid over. Vandaar dat we momenteel slechts 2 maten aanbieden. 

 

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 2113 Categorie: Tags: ,

Hrimnir bustrens, dubbel gebroken, rvs, 14 mm

Hrimnir bustrens, dubbel gebroken, rvs, 14 mm. Gedraaid mondstuk voor meer comfort. Eggbutt bitringen voor extra comfort en stabiliteit. Duurzaam roestvrij staal heeft een neutraal effect op het speeksel. Hoogwaardige afwerking en unieke versieringen. EUIPO geregistreerd model. Alle Hrimnir-bits zijn er in kortere breedtes die door experts worden aanbevolen voor de meeste IJslandse paarden.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een bovendien uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen ons om onze producten te verbeteren. We behouden hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

 

Maten

,

Merk

Hrimnir

Andere suggesties…

Scroll naar top