Hrimnir bustrens dubbelgebroken rvs

114,00

Het Hrimnir bustrens dubbelgebroken rvs bit heeft een nieuw ontwerp dat maximaal comfort voor je paard biedt. Gemaakt met als doel om het mondstuk te ontwerpen met een korte schakel die plat tussen de tong en het gehemelte ligt.

Februari 2022: De verwachting is dat de Hrimnir bitten vanaf het begin van de zomer weer leverbaar zullen zijn, maar hier is nog geen zekerheid over. Hierdoor is momenteel het bit alleen in 11 cm te bestellen. 

 

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 21131-11 Categorieën: , Tags: ,

Hrimnir bustrens dubbelgebroken rvs

Het Hrimnir bustrens dubbelgebroken rvs bit biedt maximaal comfort aan je paard. De bustrens maakt het bit stabieler en comfortabeler voor het paard. Dit bit is gemaakt van roestvrij staal dat zeer duurzaam is en een neutraal effect heeft op de speekselvloed. De L-stempel op de bitring zorgt ervoor dat je altijd weet hoe je het bit correct op het kopstuk moet bevestigen. Zorg ervoor dat het aan de linker onderkant zit! De Hrimnir bitten zijn gemaakt met hoogwaardige afwerking. Hun unieke en elegante versieringen zijn gebaseerd op oude Viking-ontwerpen.

Het mondstuk in dit bit is 30° naar voren gedraaid, zodat het mondstuk plat tussen de tong en het gehemelte ligt wanneer het paard wordt bereden. De gebogen vorm zorgt ervoor dat het bit het gehemelte niet irriteert.

Omdat de mondholte van het paard gevuld is met de grote tongspier, is er niet veel ruimte over voor een bit om in te passen. Daarom hebben we een smaller bit (12 mm) ontworpen om het comfort voor het paard te maximaliseren.

Details Hrimnir bustrens dubbelgebroken rvs

  • Dubbel gebroken;
  • Smaller (12 mm) en gedraaid mondstuk voor meer comfort;
  • Gebogen korte link en lange zijbalken;
  • Eggbutt bitringen voor extra comfort en stabiliteit;
  • Duurzaam roestvrij staal heeft een neutraal effect op de speekselvloed;
  • Hoogwaardig vakmanschap en unieke versieringen;
  • EUIPO geregistreerd model.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een bovendien uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen ons om onze producten te verbeteren. We behouden hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hrimnir

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top