Hrimnir Champion gebruikt

1.400,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit Hrimnir Champion gebruikt is nagekeken door onze zadelpasser Hans van Dijk en is in goede staat. Het betreft een 17 inch zadel in de kleur zwart.
SKU GEBZA-162 Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

Hrimnir Champion gebruikt

Dit Hrimnir Champion gebruikt is nagekeken door onze zadelpasser Hans van Dijk en is in goede staat. Het betreft een 17 inch zadel in de kleur zwart met een verwisselbaar kopijzer.

Het Champion zadel is erg populair bij zowel professionele trainers als recreatieve ruiters. Het heeft een meer open en minder diepe zit dan het Hrímnir Pro- of Master-zadel en stelt de berijder in staat vrijer in het zadel te bewegen, terwijl het toch een evenwichtige houding biedt. Dikke vulling in de zitting en ondersteuning van de benen van de knie tot aan de rok maken dit zadel bijzonder comfortabel.

De wrongen zijn onder de flap geplaatst en een extra naad in de zadelflap maakt het contact met het dijbeen bijzonder comfortabel. De flap zal zich aanpassen aan de individuele anatomie van de berijder.

De wrongen ondersteunen voornamelijk de dij in plaats van de knie en bieden een stabiele beenpositie voor alle soorten rijders, maar zijn vooral geschikt voor lange rijders.

MSFC Zadelpasser

Onze MSFC gediplomeerde zadelpasser / zadelmaker is Hans van Dijk. Hij heeft zo’n 20 jaar ervaring met het ras IJslandse Paarden. Het passen van zadels is zijn passie, met soms een uitdaging vanwege de korte rug van het ras.

Maar deze uitdaging zal hij nimmer uit de weg gaan. Door zijn kennis en ervaring vindt hij altijd wel een oplossing. Zijn visitekaartje is uw paard met een goed passend zadel.

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier.

Retour?

LET OP: het kan voorkomen dat je, om welke reden dan ook, geen gebruik wilt maken van onze zadelpasservice, maar wel interesse hebt in een van onze gebruikte zadels. Dan geldt de regel dat  gebruikte zadels kunnen worden opgestuurd, maar verkocht is dan verkocht. Retour zenden is niet mogelijk.

Extra informatie

Merk

Hrimnir

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.