Hrimnir Fitness elastiek kort

10,00

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Hrimnir Fitness elastiek kort, ideaal om je Fit to ride oefeningen mee te doen! Het elastiek wordt ook wel een weerstandsband genoemd en helpt bij het opbouwen van kracht en het verbeteren van de mobiliteit van de ruiter.
SKU 931013 Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

Hrimnir Fitness elastiek kort

Hrimnir Fitness elastiek kort, ideaal om je Fit to ride oefeningen mee te doen! Het elastiek wordt ook wel een weerstandsband genoemd en helpt bij het opbouwen van kracht en het verbeteren van de mobiliteit van de ruiter. Het fitness elastiek is ideaal voor een meer volledige training, beter bewegingsbereik en meer volledige stimulatie waardoor de spiergroei wordt bevorderd. De hoeveelheid weerstand van de trainingsbanden kan worden aangepast door meer of minder speling op de band te geven.

Het fitness elastiek is gemaakt van natuurlatex, een milieuvriendelijk materiaal en het gaat ook nog eens lang mee! De lengte is 50 cm in totaal en 25 cm opgevouwen.

Fitnessband video

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.
Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts. Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Extra informatie

Merk

Hrimnir

Geslacht

Dames, Heren, Kids, Unisex

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.