Hrimnir Gammeldags lakkrís

5,90

Deze Hrimnir Gammeldags lakkris zijn traditionele, zwarte, IJslandse zoethoutsnoepjes. Haal een stukje IJslandse cultuur in huis met deze heerlijke snoepjes! Een zakje bevat 350 gram snoepjes.

Beschikbaarheid: Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 6 Punten verdienen!

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 940201 Categorie: Tag:

Hrimnir Gammeldags lakkrís

Deze Hrimnir Gammeldags lakkrís zijn snoepjes. Niet zomaar snoepjes, maar traditionele IJslandse zoethoutsnoepjes. Haal een stukje IJslandse cultuur in huis met deze heerlijke snoepjes! Een zakje bevat 350 gram snoepjes.

Ingrediënten

Samenstelling per 100 gram Hrimnir Gammeldags lakkrís:

  • 300 calorieën;
  • 400 mg naturium;
  • 70 gram koolhydraten;
  • 4 gram eiwit;

Zie het etiket hieronder voor de uitgebreide samenstelling:

Andere smaken?

Ja die hebben wij ook! Draumur, Djupur, en Sterkar Djupur uit IJsland. Ze staan allemaal op de snoepgoed pagina. Tevens leuk als cadeautje tijdens de feestdagen of voor een verjaardag! Leuk om eens iets anders te proberen. Of natuurlijk als aandenken aan een mooie reis naar IJsland.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een bovendien uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen ons om onze producten te verbeteren. We behouden hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top