Hrimnir Gecombineerde Neusriem Blue Lagoon

79,00

De Hrimnir Gecombineerde Neusriem Blue Lagoon is uitgevoerd in zwart leer. De prachtig ingelegde strass steentjes in diverse kleuren blauwe verwijzen naar de Blue Lagoon in Reykjavik. De sprerriem kan eenvoudig worden verwijderd, zodat je ook alleen met een hoge neusriem kan rijden. Het terug plaatsen van de sperriem gaat gemakkelijk door middel van het  T-vormig verbindingsstukje.

Beschikbaarheid: Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Hrimnir Gecombineerde Neusriem Blue Lagoon

De Hrimnir Gecombineerde Neusriem Blue Lagoon is uitgevoerd in zwart leer. De prachtig ingelegde strass steentjes in diverse kleuren blauwe verwijzen naar de Blue Lagoon in Reykjavik. De sprerriem kan eenvoudig worden verwijderd, zodat je ook alleen met een hoge neusriem kan rijden. Het terug plaatsen van de sperriem gaat gemakkelijk door middel van het  T-vormig verbindingsstukje. Deze neusriem is gemaakt van goede kwaliteit leer en is onderlegd met zacht materiaal voor optimaal comfort. De RVS gespen zijn voorzien van een rolletje om het verstellen makkelijk te maken. Met deze gecombineerde neusriem heb je een sierraad voor je paard!

Details Hrimnir Gecombineerde Neusriem Blue Lagoon

  • Hoogwaardig leer doordrenkt met extra olie voor duurzaamheid en zachtheid;
  • Roestvrijstalen gespen met rolletjes om eenvoudig te kunnen verstellen;
  • Gespbeschermers om knellen te voorkomen;
  • Ingelegde strass steentjes in diverse kleuren blauw. Geïnspireerd op de Blue Lagoon in Reykjavik;
  • Zwart leer;
  • Cob-maat

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop. Hrimnir legt de nadruk op kwaliteit door innovatie, gebruikt gepatenteerde materialen en doet grondige producttests met experts. Alle producten worden uitvoerig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren en behouden hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hrimnir

Andere suggesties…

Scroll naar top