Hrimnir lederen teugels zonder musketon

49,00

De Hrimnir Lederen Teugels Zonder Musketon zijn gemaakt van zacht en hoge kwaliteit leer. De teugels zijn voorzien van gespen voor zachter en kalmer contact met het paard. Voor de veiligheid hebben de teugels lederen stoppers. De teugels zijn comfortabel voor de ruiter om vast te houden. Ze hebben een lengte van 235 cm.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 11313-BL Categorie: Tags: , ,

Hrimnir Lederen Teugels Zonder Musketon

Hrimnir lederen teugels zonder musketon zijn leren teugels gemaakt van hoge kwaliteit en zacht leer. In plaats van musketonhaakjes bevatten deze teugels gespen, zo is er een kalmer contact met het paard. Voor de veiligheid zijn de teugels voorzijn van lederen stoppers, zo zie je handig of je de teugels op dezelfde lengte hebt. De teugels zijn comfortabel in de hand van de ruiter en comfortabel voor het paard. De teugels hebben een totale lengte van 235cm.

Kenmerken Hrimnir lederen teugels zonder musketon

  • Hoge kwaliteit leer
  • Gespen in plaats van musketonhaakjes
  • Lederen stoppers
  • Comfortabel
  • 235 cm

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit en een prachtig en bovendien uniek design. Het vergroot het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product tests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf. Ook verschillende professionals in IJsland en in het buitenland testen de producten. Bij de productontwikkeling zijn daarnaast altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken, die ons helpen onze producten te verbeteren. We behouden de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hrimnir

Andere suggesties…

Scroll naar top