Hrimnir lederen teugels zonder musketon

43,20

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Hrimnir Lederen Teugels Zonder Musketon zijn gemaakt van zacht en hoge kwaliteit leer. De teugels zijn voorzien van gespen voor zachter en kalmer contact met het paard. Voor de veiligheid hebben de teugels lederen stoppers. De teugels zijn comfortabel voor de ruiter om vast te houden. Ze hebben een lengte van 235 cm.
SKU 11313-BL Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Hrimnir Lederen Teugels Zonder Musketon

Hrimnir lederen teugels zonder musketon zijn leren teugels gemaakt van hoge kwaliteit en zacht leer. In plaats van musketonhaakjes bevatten deze teugels gespen, zo is er een kalmer contact met het paard. Voor de veiligheid zijn de teugels voorzijn van lederen stoppers, zo zie je handig of je de teugels op dezelfde lengte hebt. De teugels zijn comfortabel in de hand van de ruiter en comfortabel voor het paard. De teugels hebben een totale lengte van 235cm.

Kenmerken Hrimnir lederen teugels zonder musketon

  • Hoge kwaliteit leer
  • Gespen in plaats van musketonhaakjes
  • Lederen stoppers
  • Comfortabel
  • 235 cm

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts.

Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Extra informatie

Merk

Hrimnir

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.