Hrimnir Pro Soft Seat 17.5 inch

1.250,00

Hrimnir Pro Soft Seat 17.5 inch, een gebruikt zadel. De Hirminir Pro is het meest populaire zadel uit de Hrimnir collectie.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Categorieën: , Tag:

Hrimnir Pro Soft Seat 17.5 inch

Hrimnir Pro Soft Seat 17.5 inch, een gebruikt zadel. De Hirminir Pro is het meest populaire zadel uit de Hrimnir collectie. Dit zadel heeft een half diepe zit en extra laag foam in het zitvlak. Dit zorgt voor een zeer comfortabel gevoel voor de ruiter. Het tweedehands IJslanderzadel is uitgevoerd met een dubbel zweetblad. Het heeft anatomisch gevormde kniewrongen. Deze zorgen voor voldoende steun voor de ruiter en een stabiele zit.

Controle van gebruikt zadel

Alle gebruikte zadels die wij aanbieden zijn gecontroleerd op gebreken door onze gediplomeerde zadelmaker Hans van Dijk. Naast de algemene conditie van het zadel controleert hij de boom van het zadel, de aanhechting / stiksels van de singelstoten en de vulling van de kussens van het zadel.

Advies en Tips bij de aanschaf van een zadel

Waar let je op als je een zadel gaat aanschaffen. Hans van Dijk de zadelpasser en zadelmaker van Atorka Ruitersport heeft wat tips op papier gezet.

Meer tips lezen? Lees dan onze blog.

Zadels passen

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Translate »
Scroll naar top