Hrimnir RVS bustrens dubbel gebroken 12mm

119,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Hrimnir RVS bustrens dubbel gebroken 12mm heeft een nieuw ontwerp dat maximaal comfort voor je paard biedt. Gemaakt met als doel om het mondstuk te ontwerpen met een korte schakel die plat tussen de tong en het gehemelte ligt.
SKU 21131 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Hrimnir RVS bustrens dubbel gebroken 12mm

Het Hrimnir RVS bustrens dubbel gebroken 12mm biedt maximaal comfort aan je paard. De bustrens maakt het bit stabieler en comfortabeler voor het paard. Dit bit is gemaakt van roestvrij staal dat zeer duurzaam is en een neutraal effect heeft op de speekselvloed. De L-stempel op de bitring zorgt ervoor dat je altijd weet hoe je het bit correct op het kopstuk moet bevestigen. Zorg ervoor dat het aan de linker onderkant zit! De Hrimnir bitten zijn gemaakt met hoogwaardige afwerking. Hun unieke en elegante versieringen zijn gebaseerd op oude Viking-ontwerpen.

Het mondstuk in dit bit is 30° naar voren gedraaid, zodat het mondstuk plat tussen de tong en het gehemelte ligt wanneer het paard wordt bereden. De gebogen vorm zorgt ervoor dat het bit het gehemelte niet irriteert.

Omdat de mondholte van het paard gevuld is met de grote tongspier, is er niet veel ruimte over voor een bit om in te passen. Daarom heeft Hrinir een smaller bit (12 mm) ontworpen om het comfort voor het paard te maximaliseren.

Details Hrimnir RVS bustrens dubbel gebroken 12mm

  • Dubbel gebroken;
  • Smaller (12 mm) en gedraaid mondstuk voor meer comfort;
  • Gebogen korte link en lange zijbalken;
  • Eggbutt bitringen voor extra comfort en stabiliteit;
  • Duurzaam roestvrij staal heeft een neutraal effect op de speekselvloed;
  • Hoogwaardig vakmanschap en unieke versieringen;
  • EUIPO geregistreerd model.

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.
Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts. Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Bitten

Bij Atorka verkopen wij bitten voor IJslanders. Uiteraard kunnen deze bitten ook voor andere rassen gebruikt worden. Wij hebben ons beperkt tot de meest gangbare bitten voor IJslanders van diverse merken, zoals Eques, Fager, Hrimnir en Stubben. Wij hebben enkel- of dubbelgebroken bitten, water-, bus- of D-trensen. Uiteraard hebben wij ook de typische IJslandse bitten op voorraad. En weet je niet welk bit te kiezen? Wellicht helpt deze blog je met het maken van een keus.

LET OP: vanwege hygiënische redenen en eventuele beschadigingen mogen bitten niet geruild worden.

Extra informatie

Merk

Hrimnir

Maten

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.