Hrimnir Volcano bit, dubbel gebroken, 14 mm

110,00

Unieke nikkelvrije koperlegering voor verhoogde speekselproductie. Gedraaid mondstuk voor meer comfort. Dikte: 14 mm. Eggbutt bitringen voor extra comfort en stabiliteit. Hoogwaardige afwerking en unieke versieringen. EUIPO geregistreerd model. Wilt u een andere maat ontvangen dan op onze site staat, stuur dan een bericht naar de klantenservice.

Als u dit product koopt, zult u 110 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 110 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 21142 Categorieën: , Tag:

Hrimnir Volcano bit, dubbel gebroken, 14 mm

Hrimnir Volcano bit, dubbel gebroken, 14 mm. Unieke nikkelvrije koperlegering voor verhoogde speekselproductie. Gedraaid mondstuk voor meer comfort. Dikte: 14 mm. Eggbutt bitringen voor extra comfort en stabiliteit. Hoogwaardige afwerking en unieke versieringen. EUIPO geregistreerd model. Wilt u een andere maat ontvangen dan op onze site staat, stuur dan een bericht naar de klantenservice.

De Hrimnir Volcano dubbelgebroken bustrens heeft een nieuw ontwerp dat maximaal comfort voor je paard biedt. Het bit is gemaakt van een unieke nikkelvrije koperlegering die verhoogde speekselafscheiding stimuleert om een ​​zachtere en responsievere mond te stimuleren. De eierringvorm van de bitringen maken het bit stabieler en comfortabeler voor het paard, vooral bij zijwaartse hulpmiddelen van de teugels. De L-stempel op de bitring zorgt ervoor dat je altijd weet hoe je het bit correct op het kopstuk moet bevestigen, zorg ervoor dat het aan de linkeronderkant zit! De bitten van Hrimnir zijn gemaakt met hoogwaardige afwerking. De unieke en elegante versieringen zijn gebaseerd op oude Viking-ontwerpen.

Bij het ontwerp van dit bit was het voornaamste doel om het mondstuk te ontwerpen met een korte schakel die plat tussen de tong en het gehemelte ligt. Bij de meeste gangbare bitten heeft de vorm van het mondstuk dezelfde hoek als het gat waar de bitring doorheen gaat en ligt tijdens het rijden niet plat op de tong van het paard. Het mondstuk in dit bit is 30 ° naar voren gedraaid, zodat het mondstuk plat tussen de tong en het gehemelte ligt wanneer het paard wordt bereden. De gebogen vorm zorgt ervoor dat de gewrichten het gehemelte niet irriteren.

Omdat de schakel vrij kort is, past hij goed over de tong, en de relatief lange zijbalken maken het minder waarschijnlijk dat ze tijdens het rijden uit de mondhoeken worden getrokken. Omdat de mondholte van het paard gevuld is met de grote tongspier, is er niet veel ruimte over voor een bit om in te passen. Daarom hebben ze bij Hrimnir een slanker bit (12 mm) ontworpen om het comfort voor het paard te maximaliseren.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een bovendien uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen ons om onze producten te verbeteren. We behouden hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hrimnir

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top