Hulp bij zomereczeem

9,95

Wat is SME? Wat helpt om de jeuk te verminderen? Helpt MLD bij zomereczeem? Je krijgt op deze en tal van andere vragen antwoorden in ons E-book.

Als u dit product koopt, zult u 10 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: SME-book Categorie: Tags: , , ,

Hulp bij zomereczeem

Hulp bij zomereczeem vind je in ons E-book. Een E-book vol informatie over zomereczeem ook wel staart- en maneneczeem, afgekort SME genoemd. In dit E-book zetten wij alles over zomereczeem op een rijtje. Wij geloven niet dat er op dit moment al een echt wondermiddel bestaat, maar we geloven wel dat klachten verminderen als je kijkt naar alle factoren en omstandigheden die meespelen. Het E-book bevat onderzoeken en ervaringen voor zover bij ons bekend. Het kan nooit het advies van een dierenarts vervangen. Bij twijfel adviseren wij dan ook altijd contact op te nemen met een dierenarts.

Onderwerpen uit het zomereczeem advies E-book

  • Wat is zomereczeem;
  • Preventie & behandeling;
  • Eczeemdekens;
  • Voeding en zomereczeem;
  • Weidemanagement;
  • Huidverzorging;
  • Timing en totaalaanpak.

Zomereczeem / SME bij paarden is een allergische aandoening waarvoor nog geen medicijnen beschikbaar zijn. Wel kun je er alles aan doen om de klachten voor je paard te verminderen. De aanpak van zomereczeem verschilt van paard tot paard.

Details

Auteur: Atorka Ruitersport & Linda van Tol & Lieve Vermeulen
ISBN: N.v.t.
Uitvoering: E-book
Jaar: 2020
Taal: Nederlands
Kenmerken: Paarden | Zomereczeem | SME
Afbeeldingen: Ja

Samenwerking

Het E-book is geschreven en gemaakt door Atorka Ruitersport in samenwerking met Linda van Tol en Lieve Vermeulen, waarbij de gebruikte bronnen vermeld zijn. De eindredactie is gedaan door Gerda Casimir. De opmaak is gedaan door Dayenne Vos van Studio Spoormakers.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Taal

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top