Icelandic Horse Kalender 2019

32,95

Als u dit product koopt, zult u 33 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Sinds kort is dit mogelijk. Bij ieder product staan 4 opties, kies één van de opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
SKU: KAL2019 Categorieën: , ,

Beschrijving

Icelandic Horse Kalender 2019

Icelandic Horse Kalender 2019 een kalender vol prachtige foto’s van IJsland en IJslandse Paarden. En een kalender met schrijfruimte onder de prachtige foto’s. Een veel gehoorde vraag van onze klanten.

Speciaal

En wil je deze kalender echt speciaal maken? Bijvoorbeeld voor een verjaardag van een stalgenoot? Neem dan contact op met Carla Odink, zij plaatst voor slechts € 5,00 een eigen foto in de kalender.

Agenda

En wil je naast de kalender ook een Icelandic Horse Agenda? Dat kan, die hebben wij ook in huiis. Deze zeer rijk geïllustreerde jaaragenda is bedoeld voor liefhebbers van IJsland en het IJslandse paard in het bijzonder. Deze agenda is net als de kalender eigen ontworpen product.

Inpak Service

Nieuw is onze inpak service, wil jij graag dat wij je bestelling inpakken? Voor slechts € 1,50 maken wij er een mooi cadeautje van. Kijk hier voor meer informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »