IJslander Agenda

19,95

20 op voorraad

Als u dit product koopt, zult u 20 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Bij ieder product staan 3 opties, kies één van de opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
SKU: AG19 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

IJslander Agenda

IJslander Agenda 2019, na het succes van de IJslander agenda 2018 verschijnt op 15 juli 2019 op veler verzoek de nieuwe IJslander Agenda 2019. Deze zeer rijk geïllustreerde jaaragenda is bedoeld voor liefhebbers van IJsland en het IJslandse paard in het bijzonder.

Nog meer mooie foto’s in de IJslander agenda 2019

De IJslander agenda 2019 is met 70 sfeervolle foto’s nog rijker geïllustreerd dan de editie van 2018. Mooie en sfeervolle foto’s van IJsland en het IJslandse paard in het bijzonder, gemaakt door professionele fotografen. Elke week heeft een eigen pagina met voldoende ruimte per dag. De voertaal van de IJslander agenda is Engels maar de dagaanduidingen zijn weergegeven in het Engels, Duits, Nederlands en IJslands. De agenda is gebonden met een ringband waardoor deze zeer handig in gebruik is.

English

In 4 languages German, Dutch, English and Icelandic. Format 15,5 x 22 cm, full colour. Photo’s from Iceland and Icelandic Horses. For more information: please look here.

On Iceland you can buy the Agenda at South Trips / Stulli Thor.

De IJslander agenda als gepersonaliseerd relatiegeschenk

Als organisatie met een voorliefde voor IJsland, is de IJslander agenda 2019 ook een ideaal relatiegeschenk. Sterker nog er is nu de mogelijkheid om speciaal voor uw bedrijf of organisatie een eigen editie van de IJslander agenda te laten maken. Voor slechts een beperkt bedrag is het mogelijk om de IJslander agenda te personaliseren voor uw bedrijf of organisatie.

Ondersteuning Mali Kanu

Mali Kanu

Review van Martine:

Wat is de agenda mooi geworden Yvonne van Dijk, erg leuk zo’n kadootje op de deurmat of deze van Gertrud: Wat heerlijk, een jaar lang elke dag IJsland en IJslandse paarden in de agenda

English

In 4 languages German, Dutch, English and Icelandic. Format 15,5 x 22 cm, full colour. Photo’s from Iceland and Icelandic Horses. For more information: please look here.

Originele cadeautjes

Naast deze agenda is ook de IJslander op Pin een origineel product van Atorka. En niet te vergeten de kussens van vilt voorzien van een IJslands Paard natuurlijk.

 

Extra informatie

Fabrikant

Atorka Ruitersport

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »