IJslander stijgbeugel regenboog

70,00

De IJslander stijgbeugels regenboog van Top Reiter zijn uniek en origineel. Een speciale behandelinge zorg voor een zeer bijzonder regenboogeffect. Uniek omdat de stijgbeugels bij elke lichtval anders glinsteren.

Als u dit product koopt, zult u 70 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: TR-STIJ-RB Categorieën: , ,

De IJslander stijgbeugel regenboog van Topreiter zijn uniek en origineel. Een speciale behandeling zorgt voor een zeer bijzonder regenboogeffect. Uniek omdat de stijgbeugels bij elke lichtval anders glinsteren.

IJslander stijgbeugel regenboog van Topreiter

In een land als IJsland met het weerbastige klimaat wisselen zon en regen elkaar vaak snel af. Prachtige regenbogen zijn in IJsland dan ook zeer vaak te zien. Geïnspireerd daardoor zijn de IJslander stijgbeugels regenboog van Topreiter bedacht. De beugels zijn gemaakt van zeer stevig en veilig RVS. Bovendien hebben ze een speciale hittebehandeling ondergaan. Daardoor is het regenboog effect verkregen. Afhankelijk van de inval van het licht, krijgt de regenboog een andere glinstering. Hierdoor zijn alle IJslander stijgbeugels regenboog uniek. Ook is er veel aandacht besteed aan de veiligheid en ergonomie van de beugels. Kortom de IJslander stijgbeugels regenboog van Top Reiter zijn uniek, veilig en comfortabel.

Specificaties

De IJslander stijgbeugels regenboog van Topreiter zijn gemaakt van zeer sterk RVS. Omdat de stijgbeugels een speciale hittebehandeling hebben gekregen, is het unieke regenboog effect verkregen. Overigens heeft deze behandeling geen negatief effect op de kwaliteit en duurzaamheid. De breedte van de stijgbeugels bedraagt 11,5 centimeter. Ze worden geleverd per twee stuks.

  • Merk: Topreiter
  • Model: IJslander stijgbeugels regenboog
  • Soort: stijgbeugels voor het IJslandse paard
  • Materiaal: RVS met speciale hittebehandeling
  • Breedte: 11,5 centimeter
  • Kleur: regenboog glinstering

Topreiter: Duitse kwaliteit en duurzaamheid

Het Duitse merk Top Reiter staat bekend om de hoge kwaliteit. Bovendien valt het merk op door duurzaamheid van de collectie en aandacht voor het comfort voor paard en ruiter. Zadels, harnachement en rijkleding, alle artikelen zijn met zorg en veel aandacht voor detail ontwikkeld. Overigens biedt Top Reiter een mooie collectie artikelen die speciaal bedoeld zijn voor het IJslandse paard. De IJslander stijgbeugels regenboog zijn een goed voorbeeld uit de Topreiter collectie.

Top Reiter Collectie

Persoonlijk advies over de IJslander stijgbeugels regenboog

Mocht je nog een vraag hebben over de IJslander stijgbeugels regenboog, neem gerust contact op? Trouwens je kunt ook vragen stellen over andere producten uit de Atorka webshop. Van maandag t/m zaterdag is de Atorka klantenservice bereikbaar via mail klantenservice@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Bijpassende producten

In de Atorka webshop is een ruime keuze aan beugels en beugelriemen van verschillende merken te vinden. Twijfel je over de pasvorm en ligging van jouw zadel? Dan is het advies om een zadelpas consult aan te vragen zodat je op alle vragen over jouw zadel een duidelijk antwoord krijgt.

Lees meer

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…