Islensk frontriem Sleipnir

125,00

De Islensk frontriem Sleipnir is een prachtige zwart lederen frontriem in een v-vorm met een Ennislauf eraan. De Ennislauf is een sieraad aan de frontriem wat vroeger werd gebruikt op speciale gelegenheden en feestdagen. De Sleipnir frontriem is dan ook de perfecte frontriem voor op wedstrijd of een feestelijke rit!

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Isensk frontriem Sleipnir

De Islensk frontriem Sleipnir is een prachtige zwart lederen frontriem in een v-vorm met een Ennislauf eraan. Als we terug gaan in de tijd, zien we dat tuig vaker werd versierd. Op speciale gelegenheden zoals feestdagen werden hoofdstellen versierd met bladeren, stippen en andere decoraties. De Ennislauf – het sieraad aan de frontriem – was een vaak gebruikte versiering. De Sleipnir frontriem is dan ook de perfecte frontriem voor op wedstrijd of een feestelijke rit!

Kenmerken Islensk frontriem Sleipnir

  • Zwart leer
  • Ennislauf
  • Historische betekenis

Islensk

Islensk is een IJslands merk wat prachtige hoog kwaliteit IJslandse en Scandinavische producten verkoopt voor in huis en voor het paard. In hun ontwerpen ligt de focus op de rijke IJslandse geschiedenis. Ze hebben een grote collectie aan artikelen, van onderzetters tot frontriemen.

Andere suggesties…

Scroll naar top