Islensk wollen deken

145,00

De grijze Islensk wollen deken is een lekker warme deken met een ontwerp wat verwijst naar het patroon van oude IJslandse dekjes. De deken is 100% van wol gemaakt en heeft een afmeting van 130×180 cm.

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: TE-HORSE-GREY Categorieën: , , Tags: ,

Islensk wollen deken

De Islensk wollen deken is een lekker warme deken met een ontwerp wat verwijst naar het patroon van oude IJslandse dekjes. Vroeger toen IJslandse vrouwen reisden per paard gebruikten ze wollen dekens om zichzelf te beschermen. Het patroon van deze deken is gebaseerd op de tekeningen van Solvi Helgason, een beroemde kunstenaar. De deken is 100% van wol gemaakt, is grijs van kleur en heeft een afmeting van 130×180 cm.

Islensk

Islensk is een IJslands merk wat prachtige hoog kwaliteit IJslandse en Scandinavische producten verkoopt voor in huis en voor het paard. In hun ontwerpen ligt de focus op de rijke IJslandse geschiedenis. Ze hebben een grote collectie aan artikelen, van onderzetters tot frontriemen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Scroll naar top